Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa “Birlik”oldu: Alfatlı’yı meclise göndermek için bağrına bastı!

Seçimlerin en girişken ismi Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve 28.Dönem Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek seçimler için saha çalışmalarını aralıksız devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 22:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 22:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa “Birlik”oldu: Alfatlı’yı meclise göndermek için bağrına bastı!

HABER MERKEZİ

Seçim çalışmaları kapsamında Bursa’nın köklü ve tarihi mahallerinde Yahşibey Mahallesi’nde kurulan pazarı ve mahalle esnafını ziyaret eden Alfatlı ve arkadaşları pazarcı esnafından ve alışveriş yapan mahalle halkından büyük ilgi gördü.

EN ‘BÜYÜK ‘DESTEKÇİSİ

Alfatlı’nın pazar alanında en büyük destekçisi de 7 yaşındaki torunu Nisa Nur Aydın oldu. Sempatik tavırları ile dedesinin broşürlerini dağıtan ve dedesine destek isteyen Büşranur’a vatandaşlar özel ilgi gösterdi.

SEÇİMLER ÜLKEMİZİN KADER SEÇİMİDİR
Pazardan hem alışveriş yapan hem de sohbet eden Alfatlı önümüzdeki seçimlerin önemine değinerek “14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimler ülkemizin kader seçimidir. Milli birlik ve beraberliğimizin simgesi olan yerli ve milli sanayiye devam etmek istiyorsak Cumhur İttifakı’na oy vermeliyiz. Dik duran mazlumların sesi olmaya devam etmek istiyorsak İMF’ten borç almak istemiyorsak Cumhur İttifakı devam etmelidir. Biz milletimizin sağduyusuna güveniyoruz” dedi.

BARAJLA İLGİLİ SORUN YOK
Vatandaşlardan barajla ilgili gelen bir soru üzerine de kısa bir açıklama yapan Alfatlı şunları konuştu. “ Büyük Birlik Partisi 30 yıllık siyasi yaşantısında ilk defa baraj derdi olmadan seçime girecek. Geçmişte bizler vatandaşın kalbindeydik fakat oylar heba olacak diye vatandaşımız baraj korkusundan dolayı oylarını bir başka partiye veriyordu. Şimdi yeni seçim kanunu ile İttifakın oyu yüzde 7’yi geçtiği zaman o ittifak içindeki partilerin tamamı barajı geçmiş sayılıyor. Bundan dolayı partimizin bu seçimlerde barajla ilgili sorun yok” dedi.Yahşibey Mahallesi’ndeki saha çalışmasına Ekrem Alfatlı’nın torunu Nisanur Aydın’ın yanısıra Büyük Birlik Partisi Bursa Milletvekili adayları İsmail Demir, Kemal Akyıldız,  Kadriye Öz, Hasan Uslu, Ozan Aydın da eşlik etti.


ALFATLI’YA HEMŞEHRİLERİ DAĞDER’DE YOĞUN İLGİ
Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve 28.Dönem Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı ve beraberindeki milletvekili adayları ile beraber DAĞDER’in bayramlaşmasına katıldı.
Bursa’nın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan DAĞDER’in bayramlaşmasına bürokratlar siyasiler, köy dernek başkanları, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Dağder Kültür Merkezi’nde gerçekleşen bayramlaşma töreninde DAĞDER Başkanı İsmail Aydoğdu’nun selamlama konuşmasının ardından konuklara söz verildi.Büyük Birlik Partisi adına Bursa 1.Bölge Milletvekili Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı konuşma yaptı.Alfatlı yapmış olduğu konuşmada dagder de bugüne kadar başkanlık yapan yönetimde görev alan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı arz ediyorum Allah hepsinden razı olsun. Bayram sonrasında bayramlaşıyoruz. Cenab-ı Allah bundan sonra nice bayramlara eriştirsin.Bizim Büyük Birlik Partisi olarak dağ yöresinden altı adayımız var. Ben de anne tarafından Keles Kozbudaklar Köyü’nden bu yörenin ve Dağder üyesi bir kardeşinizim .Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu onursal başkanımız Ali Kaya’yı çok severdi. Şehidimizi Bursa’mıza geldiğinde Dağder’ i ziyaret etmeden göndermezdik . Dağ yöresinin insanlarının ortak özelliği yüreği vatan,bayrak, millet ,iman ve Kuran sevgisi ile dolu olan insanlardır. Yöremizin insanları devletimizin varlığı ve bütünlüğünden yanadır. Dağ yöresinden her siyasi görüşten insan çıkar, ancak vatan haini, millet düşmanı, bölücü asla çıkmaz ,onlara destek veren de olmaz. Bu vesile ile önümüzdeki seçimlerin başta yöremiz, kentimiz, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Tekrar geçmiş bayramınız kutluyor sağlık ve esenlikler diliyorum diyerek konuşmasını sona” erdirdi.
DAĞDER’in bayramlaşmasına Büyük Birlik Partisi Bursa Milletvekili adayları Ekrem Alfatlı, İsmail Demir ,Kemal Akyıldız, Harun Çiçek, İsmail Aslan, Kadriye Öz, Hasan Uslu, Nail Artunç, Mehmet Can Özer, Mehmet Erhan Altan katılım sağladı.


BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDE GÖRKEMLİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI
Önümüzdeki 14 Mayıs 2023 tarihinde seçimlere hazırlanan Büyük Birlik Partisi Bursa Teşkilatları çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Büyük Birlik Partisi’nin Osmangazi Seçim Bürosu açılışı milletvekili adaylarının katılımı ile gerçekleşti.Vatandaşların da yoğun bir katılım gösterdiği Büyük Birlik Partisi’nin Fatih Mahallesi’ndeki seçim bürosu açılış töreni mehter marşı, saygı duruşu ve istiklal marşı ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.Kuran’ı Kerim okunmasının ardından konuşmalara geçildi. Milletvekili adayı İsmail Demirin açılış ve selamlama konuşması ile başlayan program ,Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanı Haldun Filizli “Osmangazi ilçemizin seçim bürosu acılısına hepiniz hoş geldiniz. Biz gücümüzü enerjimizi genç kardeşlerimizden alıyoruz. Büyük Birlik Partisi 30 yıl sonra ilk kez barajsız seçime giriyor. Kendi logo ve adaylarımızla seçime gireceğiz. Yoğun bir şekilde çalışmalarını devam ettiren teşkilatımızın adaylarımızın emeklerini Cenab-ı Allah inşallah ziyan etmez.


Teşkilatlarımız çok iyi çalışıyor. Genel Başkanımız Bursa’ya geldiğinde biz her iki bölgeden en az birer milletvekili kazanacağımızın sözünü vermiştik.. Bugün burada daha fazlasının enerjisini görüyorum. Bu iki, üç, dört olacak.” Diyerek konuşmasını sona erdirdi.Filizli’nin ardından konuşmaya gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1. Bölge 1. Sıra adayı Ekrem Alfatlı da Yüce Rabbim amAlperenleri başımızın üstünden eksik etmesin sözleri ile konuşmasına başladı.Ardından Alfatlı konuşmasına şöyle devam etti:
“öncelikle seçim büromuzun açılmasına vesile olan İsmail Demir kardeşimize, bundan sonra açılacak olan onlarca seçim bürolarımızın ,mahallemize kentimize ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Değerli arkadaşlar BBP bundan 30 yıl önce ebedi siyasi  liderimiz şehidimiz Muhsin başkanımız ve arkadaşları tarafından Adriyatik’ten Çin Seddine kadar kaynaşmış  ve birleşmiş Türk İslam hayali ile ortaya çıktı. Kürdü’, Türkmeni ,Çerkez ‘i Alevi’si ,sunnisi  kim kendini  nasıl ifade ediyorsa biz Büyük Türk Milletiyiz  ve hepimiz bir kilimin desenleriyiz .Biz her şeyi tartışabiliriz. Bizim tartışmayacağımız konular kırmız çizgimiz bellidir. Allah’ın birliği, Peygamberimizin Risaleti ,ülkemizin birliği ve bütünlüğü, devletimiz ,bayrağımız milli birliğimiz dışında her şeyi konuşabiliriz.  Değerli misafirler, Büyük Birlik Partisi Anadolu insanımızın karnı tok başı dik bir şekilde iktidara uzanma eli olma umudu ile ortaya çıktı.” Dedi.Konuşması sık sık sloganlarla ve alkışlarla kesilen Alfatlı ilk defa barajsız bir seçime gireceklerinin üzerine basa basa vurgu yaptı. Ardından seçimlerle ilgili şunları söyledi.“Geçmişte Anadolu insanımız iki oyum olsa birini size verirdim diyorum. Şimdi o fırsat var. İki oy kullanacağız bir Cumhurbaşkanlığı seçimleri. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk baştan itibaren adayımız diğeri de genel seçimler.Orada biz kendi logomuz ve kendi adaylarımız ile Cumhur İttifakı çatısı altında birinci sırada yer alıyoruz.Her türlü terör örgütünün şubeleri karşısında Alperenlerimize Büyük Birlik Partisi’ne oy istiyoruz. Bu seçimler Türkiye’nin bağımsızlığı seçimi, bölgesinde lider olma seçimi , mazlumların seçimi , işte bu yüzden BBP Cumhur İttifakı içerisinde. Allah’ın izni ile 14 Mayıs’ta sandıklardan güller çıksın diyorum.” Bursa’mızın sorunlarını ev ev ,mahalle mahalle ,sokak sokak biliyoruz ,Vatandaşımızın sesi ,soluğu ve temsilcisi olarak sizlerden bu  tarihi seçimlerde yerli ve milli adaylarla yetki istiyoruz “Sözleri ile konuşmasını bitirdi.
Ardından seçim bürosunu n kurdelesi kesildi. Alfatlı, sorulan soruları yanıtladı, hatıra faoğrafı çekimi ile program sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.