Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Aktaş, yeniden adaylık yolunda: Büyük Vizyon, büyük Projeler!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Haber Gazetesi'ne yaptığı ziyarette, yerel seçimler öncesinde şehre dair heyecan verici planlarını ve gelecek vizyonunu paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 16:11
Kaynak: YUNİS CAN TOPAKTAŞ
Başkan Aktaş, yeniden adaylık yolunda: Büyük Vizyon, büyük Projeler!

Başkan Aktaş, 20 yıllık belediyecilik tecrübesini, Bursa'ya olan derin bağını ve kararlılığını vurgulayarak, şehrin daha da ileriye taşınması için büyük bir enerjiyle çalışacaklarını belirtti.

Aktaş, "Bursa bizim için sadece bir şehir değil, bir yaşam tarzı, bir tutku. Bu sevgi ve bağlılıkla, şehrimizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için yola çıktık" dedi. Yerel seçimlere dair merakla beklenen adaylık süreciyle ilgili konuşan Başkan Aktaş, "Bursalıların güvenini kazanarak, şehrimizi daha ileriye taşıyacak projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Bu yüzden, 2 Mart'ta duyuracağımız devasa seçim beyannamesiyle Bursa için vizyoner adımlar atacağız" şeklinde konuştu.

Bursa'nın geleceğine dair umutlu olduklarını dile getiren Başkan Aktaş, "Bursa'yı daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir haline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hayal değil gerçek projeleri konuşuyoruz. Hemşerilerimizin de desteğiyle birlikte, şehrimizi daha da ileriye taşıyacağız" dedi.

Kaynak: YUNİS CAN TOPAKTAŞ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.