Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armağan: Türkiye’nin sorunlarını çözüyoruz

Türkiye Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Federasyonu (TUMEF) Bursa İl Başkanı Tülay Armağan, federasyon olarak Türkiye’nin ana sorunlarına çözüm ürettiklerini belitti.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2021 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2021 00:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Armağan: Türkiye’nin sorunlarını çözüyoruz

HABER: ÖZGÜR EKİNCİ

TUMEF Bursa İl Başkanı Tülay Armağan, İl Kadın Kolları Başkanı Nuray Gökdemir ve Teşkilat Başkanı Şaban Ulus, Bursa Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Armağan, federasyon olarak, kadına şiddet, uyuşturucu ile mücadele, çocuk istismarı ve hayvan hakları gibi konularda çalışmalar yaptıklarını belirtti.

MİLLETİN İÇİNDEN GELİYORUZ

TUMEF'in 2020 yılında kurulduğunu söyleyen Başkan Armağan, vatandaşlardan kendilerine karşı büyük bir teveccüh olduğunu ifade ederek,  “Milletin içinden geliyoruz. Bizde geçmişimizde çok zorluklar yaşadık. Şimdi ise başkalarının bu sorunlarını yaşamalarını istemiyoruz. Bu kapsamda imkanlarımız dahilinde herkese yardım etmeye çalışıyoruz” dedi.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE

Özellikle uyuşturucu kullanan gençleri topluma kazandırmak istediklerini söyleyen Armağan, "Gençleri sanatsal ve sportif faaliyetlere teşvik etmek amacı ile kurulduk. Bir gencimizi bile uyuşturucudan kurtarabilirsek, bu işten çok gurur duyacağız. Güzel çalışmaların içerisinde olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.