Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Araplar Suuçtu'yu çok sevdi

Bursa'nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Körfez Arap Ülkeleri İşbirliği Konseyi Standardizasyon Teşkilatı (GSO) Başkanı Nabil Bin Ameen Molla’yı Suuçtu Şelalesi’nde ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Araplar Suuçtu'yu çok sevdi
  TSE ile imzalanan Aksiyon Planı Yol Haritası'nın hayata geçirilmesi için Türkiye'ye gelen GSO Başkanı Nabil Molla, son yıllarda Arap turistlerin ilgisini hızla çeken Mustafakemalpaşa'da Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Parkı'nı gezerek, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile bir araya geldi. Nabil Molla'nın Mustafakemalpaşa'yı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurtulan, TSE ve GSO'nun bölgesel ve uluslararası zeminde ortak hareket etmesini öngören protokolün hayırlı olmasını diledi.
  Suuçtu Şelalesi'ni gezen heyete bölgesel turizm çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Sadi Kurtulan, turist hareketliliğini Mustafakemalpaşa'ya taşımak istediklerini, bu doğrultuda termal ve doğa  turizmini canlandıracak hamlelere ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.
  Mustafakemalpaşa'nın özellikle Arap turistlerin Bursa ziyaretlerindeki önemli gezi rotalarının başında geldiğini belirten Kurtulan, "Suuçtu Şelalesi ve Tümbüldek Kaplıcaları marka değeri olan tabiî güzelliklerimizin başında geliyor. Fotoğraf sanatçılarından, doğa sporcularına uzanan geniş bir yelpazede yerli ve yabancı turistlere doğal bir platform sunan bu değerlerimizi yeni çalışmalarla dünyaya tanıtacağız" dedi.
  GSO Başkanı Nabil Bin Ameen Molla da, “Türkiye ile Arap ülkeleri arasında güçlü bir tarih ve kültür hafızası var. Son yıllarda ülkeler arasındaki ticaret ve turizm hacmi arttı. Bursa'ya 40 yıl önce ziyaret etmiştim. Yıllar sonra bu tekrar gelerek hem hatıralarımızı tazeledik, hem de dostlarımızla buluştuk. Güzelliğini daha önce duyduğum Suuçtu Şelalesi'ne gelmek nasip oldu" dedi.
 
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.