Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hacı Hasan Camii Çevre Düzenleme Çalışmaları Başladı

Yenişehir Belediyesi, Hıdırbali Mahallesi’nde yer alan Hacı Hasan Camii etrafında çevre düzenleme çalışması başlattı. Çalışmayla birlikte caminin etrafı meydan haline getirilerek, mahalleye yeni bir sosyal donatı alanı kazandırılacak. 

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2021 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2021 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hacı Hasan Camii Çevre Düzenleme Çalışmaları Başladı

Yenişehir Belediyesi, ibadethanelerin eksikliklerinin giderilmesinin yanı sıra, yürüttüğü çevre düzenleme çalışmaları ile de camilerin etraflarını kent estetiğine uygun şekilde güzelleştiriyor. İlçe genelindeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra birçok camiye hizmet götüren Yenişehir Belediyesi, Hıdırbali Mahallesi’nde yer alan Hacı Hasan Camii’nin de çevresinin düzenlenmesi ve eksikliklerinin giderilmesi adına çalışma başlattı. Yürütülen çalışmalar kapsamında camiye ilave olarak abdesthane ve umumi tuvalet inşa etti. Cami çevresini estetik bir görüntüye büründürmek adına yürütülen çalışmaların kısa zamanda tamamlanması hedefleniyor.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Hacı Hasan Camii etrafında yürütülen çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Aydın, “İlçemiz sınırları içerisinde yer alan tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza ve camilerimize duyulan ihtiyaçlar doğrultusunda hizmetler götürüyoruz. Hacı Hasan Camii cemaatinin bizden cami çevresinin düzenlenmesi, abdesthane ve tuvalet yapılması yönünde talepleri oldu. Vatandaşlarımızın taleplerine kulak vererek camimizin ihtiyaçlarının giderilmesi adına çalışma başlattık. Hacı Hasan Camii’nde yapacağımız çevre düzenleme çalışması ile Hıdırbali Mahallesine yeni sosyal donatı alanı da kazandırmış olacağız. Yapılaşmanın yoğun olduğu mahallelerimizde böyle sosyal donatı alanlarına ihtiyaç çok büyük. Hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Mahalle sakinleri için hayırlı olsun” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.