Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BEV Bursiyerleri, BEV Eğitim Koçları İle Bir Araya Geldi

BEV Eğitim Koçluğu ve Mentorluk Projesi kapsamında gerçekleşen koç-öğrenci görüşmelerinin ilk oturumu öğrenci koçları ve bursiyer gençlerin katılımı ile online platformda yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2021 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2021 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BEV Bursiyerleri, BEV Eğitim Koçları İle Bir Araya Geldi

Keyifli bir atmosferde geçen sohbette yaşam mimarları BEV Eğitim Koçları ve BEV Bursiyerleri birbirini yakından tanıma imkânı buldu.

Gerçekleşen oturumda konuşan BEV Başkanı Dr. Aytuğ Onur, “Bir toplumun yükselişi için en gerekli unsur, eğitim ve eğitim ile gelen farkındalıktır. Amacımız, eğitime ve gençlerimize yaptığımız katkılarımız ile ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan refah ve bilgi toplumu olabilmesine yardımcı olmaktır. Bu kapsamda BEV Bursiyerleri “BALGENÇLER” ile gerçekleştireceğimiz koçluk ve mentorluk projesi ile gençlerimiz geleceğe yönelik ulaşmak istedikleri yolda; Ben ne istiyorum? Nerde olmak istiyorum? Neleri yapmaktan hoşlanırım? Nereden başlamam gerek? Güçlü ve zayıf yanlarım neler? Kendime ne kadar güveniyorum? Sorumluluklarımın farkında mıyım? gibi sorulara 45 gönüllü BEV Eğitim Koçları ile birlikte bulacakları cevaplar ve neticesinde çizecekleri yol haritası ile bir adım öne çıkacaklar” dedi.

BEV Yaşam Mimarları ve BALGENÇLER geleceği birlikte şekillendirecek

Onur sözlerine şöyle devam etti; “Düzenli ve sistematik adımlardan oluşan öğrencilik hayatları sonrası belirsizliklerle ve fırsatlarla dolu meslek hayatına atılacak olan gençlerimize mesleki yaşamları ve yapacakları seçimlerde yaşam mimarlarımız farklı bakış açıları ile destek olacak. Her biri kendi sektöründe birer rol model olan koçlarımız son sınıflarında okuyan gençlerimize öncelikle koçluk yapacak, iş hayatına atıldığında ise destek ihtiyacı hisseden gençlerimize mentorluk yaparak yanlarına olacaktır” diye konuştu.

BEV Yönetim Kurulu Üyesi, Gönüllü Eğitim Koçu Fatma Küçüker ise eğitim koçluğu ve mentorluk ihtiyacı hisseden gençlerin yanında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Koçluk ve mentorluk projemizin ikinci yılında, gönüllü eğitim koçlarımızın sayılarının artması ve bu sayede daha fazla gencimizin hayatına dokunabiliyor olmak, BEV olarak bizleri son derece memnun etmiştir. Bu serüvende gençler kadar koçlarımızın da yeni hayat tecrübeleri edineceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

İşletme ve Yönetici Koçu Hepşen Erginakın da BEV Koçları’na verdiği eğitim desteğinin yanı sıra gönüllü eğitim koçu olarak BALGENÇLER’e destek olmaktan da son derece memnuniyet duyduğunu ifade etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.