Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye'nin yeni sosyal medyasında yenilikler sürüyor

Türkiye'nin yeni sosyal medyası olarak kullanıcıların karşısına çıkan ım.com gelecek adına önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2020 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2020 20:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye'nin yeni sosyal medyasında yenilikler sürüyor

Sosyal ve iş hayatına merhaba diyen ım.com gelecek adına önemli yenilikler yapmaya devam ediyor.

Sitenin kurusucu Lütfi Levent' tasarladığı sosyal paylaşım sitesinin son durumu hakkında şunları söyledi:

Türkiye'nin sosyal medyası olan ım.com ayakta durabilmek için neler planlıyor?

Lütfi Levent: "Bu güne kadar çıkan yerli sosyal medyaların ömrü 2 yada 3 yıl sürmüş. Site ocak ayında bir yılını doldurmuş olacak.

Buna rağmen sitede üyelerin olduğunu fakat paylaşım yapmadıklarını gördüğünü paylaşımların genellikle diğer yabancı sitelerde olduğunu söyledi ve ilave etti.

Bizim sitemizde üyeler paylaşım,beğeni ve yorum yaparak puan topladıklarını bu toplanan puanların üyelere nakit olarak dönebileceğini" söyledi.

 Lütfi Levent'e, İnsanlar sosyal medyadan dolandırılıyor size neden inansınlar? diye sorduk

Levent Cevaben:

"Gerekli açıklama sitemizde var fakat kimse açıklama yazılarını okumuyor orda yazılanları özetliyeyim.

 Biz üyelere puanlarının karşılığı olan parayı vermicez. Üyelere ücreti bizden hizmet alan müşterilerimiz verecek bu nasıl mı olacak.

Bizden hizmet alanlar indirim için bizimle pazarlık yapamaz ücretimiz belli emeğimizin karşılığı, onlar pazarlığı üyelerden normal ücret karşılığında puanları pazarlık yaparak alacak, biraz daha açayım siz üyesiniz toplam 5000 puanınız var para olarak 50 tl dir,  sizden bu puanları 50 tl vererek almaz sizden ucuza alabilmek için pazarlık yapar diyelim sizi ikna etti 30 tl ye aldı hesabınıza 30 tl gönderdi sizde parayı alınca puanları alan müşterinize sistem üzerinden gönderiyorsunuz bu müşteri başka üyelerden de puan satın alabilir ne kadar çok puan toplarsa o puanlar bizde tl olarak geçer 150 tl lik hizmet alacak 10.000 puanı var buda 100 tl dir sanal para 100 tl yi sistemden, 50 tl yi banka hesabımıza yatırarak hizmeti alır, sizin 50 tl nizi 30 tl ye alarak 20 tl sizden kar etti siz 20 tl kazandınız diğer üyelerden de aldı hep beraber kazanmış olduk, gelelim tekrar size diyelim esnafsınız işyeriniz var gazete bulmacasına sponsor olmak istiyorsunuz sizin 50 tl niz bizde 50 tl dir, hizmeti alabilirsiniz.

 ım.com sosyal paylaşım sitemizin ayakta durabilmesi ve hep beraber kazanabilmemiz için

bütün sermayemi tanıtımlara özellikle yerel radyolara verdim bazıları sağ olsunlar onlarda yardımcı oldu.

Diğer sosyal medya sitelerinde ne varsa yüzde 90  ım.com da var

ım.com sitesinin kurucusu Lütfi Levent kendi imkanlarıyla kurduğu sitede emeğinin karşılığını almak istiyor. Ve son olarak şunu ekledi Facebook'ta aradığın her şey burada da var diyerek tüm Türkiye'den burayı kullanmalarını talep etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.