Siz İsteyin Biz Yapalım

Gülbahçe’de 1967 yılından buyana hizmet veren Kemal Reklam, babadan oğula ikinci kuşakta da başarılarını sürdürüyor. İşletmeyi babası Kemal Gümüş’ten devralan Orhan Gümüş, üçüncü kuşağın da bu mesleği sevdiğini anlatıyor.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahaber.com/

 

Teknolojiyi takip eden Kemal Reklam, dijital baskı alanında da kaliteli hizmet vermek amacıyla bünyesine 5 metre enindeki dijital baskı makinesini de kazandırdı. Bu cihaz saatte 40 metrekare baskı yapabiliyor.

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR:ÖZKAN YILDIRIM

Gülbahçe Mahallesi, İnönü caddesindeki üstün teknoloji makineleriyle onlarca yıldır Bursalılara hizmet vermeye devam eden "Kemal Reklam"ın sahibi ve işletmecisi Orhan Gümüş'ün konuğu olduk.

1967’DEN BERİ REKLAMIN TEK ADRESİ

Kemal Reklam’ın sahibi Orhan Gümüş, işletmenin tarihçesini ve hizmet ilkelerini şöyle anlattı:

“1967 Yılında babam Kemal Gümüş tarafından kurulan Kemal Reklam, dünden bugüne gelişen teknolojiye ve yaşam standartlarına ayak uydurmayı ve bu doğrultuda müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi kendine amaç edinmiştir.

Mükemmel Kalite anlayışından ödün vermeden, kendini sürekli yenilemekte ve çok çeşitli sektörlere özenle hizmet vermeyi sürdürmektedir.

 Aynı zamanda sektörün gerekliliği olan Dijital baskı alanında da en iyi ve kaliteli hizmeti vermek amacıyla bünyesine kazandırdığı 5 Metre enindeki Dijital Baskı Makinasıyla da bu konudaki iddiasını ortaya koymuştur.

Yaptıklarıyla gelecekteki yapacaklarının teminatını şimdiden vermeyi amaçlayan Kemal Reklam müşterilerine en iyi ve kaliteli hizmeti vermeye devam edecektir. 72 Yaşındaki kurucumuz, babamıza Allah uzun ömür versin dileklerimi de buradan göndermek istiyorum. İki oğlumdan biri olan Ayhan Gümüş işlerimizde bana yardım ederken, diğer oğlum Kemal Gümüş Lise 3. sınıfa devam etmektedir.”

 

ÇALIŞMIŞ OLDUĞUMUZ ŞİRKETLER

“Piyasadaki bir çok şirketle çalıştığımız gibi Hastavuk, Ergül Reçel, Kebanpen, Europen, Yıldız Mobilya, Titiz Et Market, Havuzlu konak, itimat Mobilya gibi daha birçok yerel ve ulusal çapta iş yapan kuruluşlarla çalışmaktayız.”

 

ÜSTÜN TEKNOLOJİK MAKİNALARIMIZ

Posterjet 5000 Dijital Baskı Makinası

5 metre baskı eni

720 dpi baskı kalitesi

Saatte 40 metre kare baskı (4 pas)

Solvent JET-PRO Dijital Baskı Makinası

135 cm baskı eni

1440 dpi baskı kalitesi(fotoğraf modu)

Etiket yapabilme özelliği

Tam Solvent

Fonksiyonel Makinalarımızla Tabelacılara fason baskı tabelaları da yapmaktayız.

 

 

HİZMETLERİMİZ

·         IŞIKLI CEPHE TABELALARI

·         IŞIKSIZ CEPHE TABELALARI

·         YOL TABELALARI

·         STAND VE YOL TABELALARI

·         CEPHE GİYDİRME

·         ARAÇ GİYDİRME

·         ÇATI REKLAMLARI

·         TOTEM REKLAMI

·         ANIT TOTEM REKLAM

·         KABARTMA HARF ÇALIŞMALARI

 

 

SEKTÖREL SORUNLARIMIZ YOK DEĞİL

“En büyük derdimiz çok yüksek olan tabela vergileridir. Örneğin bizim 1500 TL'ye mal ettiğimiz reklam tabelasına belediye yıllık 1700 TL vergi istiyor. Bu durumdan çok mağduruz, öyle ki 1500 TL mal olan bir tabeladan üç esnaf demirci, reklam malzemecisi ve tabelacı üçü birden bu parayı bölüşürken, belediyenin yıllık 1700 TL gibi astronomik rakamlar istemesi hiç mantıklı değil ve en kısa zamanda düzeltileceğini umuyoruz. Bu olaylardan dolayı çocuklarımın aynı mesleği yapmasını istemesem de çocuklarım çok meraklılar ve devam ettirmek istiyorlar. Daha önceleri 20 kişi çalışırken son zamanlarda 4-5 kişiye kadar düşürmek durumunda kaldık. Bursa'da reklam, reklam malzemecileri ve tabelacılar aşağı yukarı on bin kişilik bir kesim etkilenmektedir. Bu sorunun en kısa zamanda çözümleneceğini umuyor ve umutla bekliyoruz. Yaptığımız işlerin kalitesi kadar, zamanında teslimi de çok önemlidir.”

Bu güzel söyleşi için Başta Orhan Beye, oğulları Ayhan Bey ve Oğul Kemal Beye ve Orhan Beyin babaları Kemal Beye de Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak teşekkür ederiz.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

 

GÜLBAHÇE MAHALLESİ 5. GAZİ SK. N:2 OSMANGAZİ/BURSA

TEL:0 224 254 14 54

FAKS:0 224 253 69 81

GSM:0 538 915 54 11

 0 532 215 48 63