ÇOK UNLUYUZ, HERKES BİZİ TANIR...

Kurumsallaşma anlamında ileriye dönük planları olan ve bunu da müşterilerine vermiş olduğu hizmetle kanıtlayan "Şef Fırın Unlu Mamülleri ve Cafe"nin kurucusu ve aynı zamanda İşitme Engelliler Derneği (İŞİTENDER) Başkan Vekili olan Sayın Ozan Erdoğan ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahaber.com/

Öncelikle Ozan Bey sizi tanıyabilir miyiz  ?  Sonrasında ise  Şef Fırın Unlu Mamuller ve Cafe'nin kuruluşundan günümüze dek  geçen süreci bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette ,memnuniyetle. 1986 yılında Bitlis'te doğdum .Siirt'in Baykan ilçesinde yaşadım ve büyüdüm. İlk , Orta ve Lise hayatımı Baykan'da tamamladım .Afyon Kocatepe Üniversitesi Dış ticaret Bölümü mezunuyum. Ayrıca bir  AVM'de Yiyecek-İçecek Müdürlüğü yapmaktayım .Ayrıca Uludağ Üniversitesi  Finans ve Muhasebe öğretmenliği  üzerine ön lisans Eğitimi aldığımı da  söylemek isterim. Evliyim 3 çocuk babasıyım. Başarılarımda her zaman yanımda olan eşimin katkıları yadsınamaz bir gerçektir. Kısaca kendimi  tanıttıktan sonra genel hatlarıyla geçmiş olduğum  süreçleri de anlatmak isterim. 1992 yılı itibariyle her yaz Bursa'ya tatil amaçlı gelip tekrardan memlekete dönerken ,1997 yılı  ile birlikte  Bursa' da yaşamaya karar vererek Bursa'ya yerleştik. 20 yıldır Bursa'da ikamet etmekteyiz. Doğu ve batı kültürlerinin arasında belli bir süre bocalama yaşadıktan sonra Bursa'ya alıştım. Üniversiteden sonraki süreçte Bursa'da perakende sektöründe yeni bir adım atmış  olan  Tesco Kipa A.Ş bünyesinde  çalışmaya başlayarak  2006 yılı itibariyle Ticaret hayatına ilk olarak resmi bir şekilde başlamış  oldum. Öncesinde çocukluk yıllarımda daha ticaret hayatım başlamadan önce eczanelerde kalfalık, Bursa pazarlarında limon satışı gibi işler yaptım. Bir süre  İstanbul'un adalarına kadar uzanmış olup Butik Nostaljik yapıya sahip Büyükada , Kınalı ada, Heybeliada gibi sayfiye yerlerinde öğrencilik harçlığımı çıkarabilmek  ve babama yük olmadan oralarda tezgahtarlık yaparak harçlığımı kazanmaya çalıştım. Yani ticari hayatta ilk adımı küçük tezgahlardan başlayıp bu noktalara  taşımanın da kolay olmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Şef Fırın Unlu Mamulleri ve Cafe , 2015 yılında bu isim altında ,Fethiye İlahiyat Fakültesi karşısında hizmet vermeye başladı .Butik tarzda ,hijyenik ,%100 müşteri memnuniyeti esaslı gıda güvenliğine uygun, kaliteli hizmet anlayışı altında çalışmalarımıza ilk günkü aşkla hız kesmeden devam etmekteyiz.

Peki Ozan Bey bizlere Şef Fırın Unlu Mamülleri ve Cafe'de ne tür hizmetler verdiğinizle ilgili bilgiler verebilir misiniz?

Fethiye İlahiyat Fakültesi karşısında bulunan Şef Fırın Unlu Mamulleri ve Cafe'de  özellikle unlu mamullerin her çeşidi ,börekler, simitler vesaire her türlü mamullerin yanı sıra sıcak ve soğuk içecekler; çay  kahve çeşitleri, tost ,kumru gibi yiyecekler bulunmaktadır.               Sırası gelmişken söylemeden geçemeyeceğim husus burada bu güzel hizmetleri vermekle birlikte Nilüfer'deki birçok firma ve işletmeye kaşarlı su böreği tedariği de sağladığımızı eklemek istiyorum.

Ayrıca Cafe’mizde doğum günü partileri, altın günleri, özel davet ve toplantılara ev sahipliği yapabildiğimizi Bursa'da yaşayan bütün halkımıza   söylemek istiyorum.

Gelecek hedefleriniz  ile ilgili bizlere neler söylersiniz?

Şimdiye değin yapmış olduğumuz hizmetlerin haricinde yeni bir projeyi  hayata geçirme aşamasında olduğumuzu  söyleyebilirim .Bursa'daki tüm işitme engelli vatandaşlarımızın ortak buluşma noktası  olmak üzere şu an bir çalışmamız bulunmakta. Buradaki amacımız ticari bir işletme haricinde sosyal sorumluluk projelerine destek  vermek ve ön ayak olmak  diyebilirim . İşitme engellilere ulaşma  isteğimizi de  kısa bir cümle ile açıklamak isterim;

Tabii ki amacımız tüm engelli bireylere yardımcı olmak , fakat beni buna çeken ve  buradan başlamama  sebep olan durum Bursa İşitme Engelliler Derneği'nin Başkan Vekilliği görevini de yürütüyor olmamdır.

Açıklayıcı bilgileriniz için teşekkür ediyorum .Tabii güzel bir röportaj, iyi  bir bilgilendirme olduğu kanaatindeyim .Ozan Bey röportajımızın  sonuna yaklaşmış bulunmaktayız ,son olarak vatandaşlarımıza, halkımıza neler söylemek istersiniz?

Şef Fırın Unlu Mamülleri ve Cafe olarak;

%100 müşteri memnuniyeti ,hijyenik ortam, kaliteli ürün, uygun fiyat ,profesyonel Usta ve personel hizmeti sunmak en öncelikli prensiplerimizdendir.

Bunun haricinde Bursa'nın her yerine  servisimizin de bulunduğunu eklemek istiyorum.  Bursa'da yaşayan bütün halkımıza sağlık, sıhhat ,afiyet ve esenlikler diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

Fethiye bölgesinde, gerçek anlamda vermiş olduğu hizmetler neticesinde   güzel lezzetleri tadabileceğimiz buluşma noktası pozisyonuna gelmiş olan Şef Fırın Unlu Mamülleri ve Cafe'nin genç kurucusu ve işletmecisi Sayın Ozan Erdoğan'a bizlerde Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak çalışmalarında, sosyal sorumluluk projelerindeki  uygulamalarında ve gelecek hedeflerin de başarılarının devamını diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Fethiye Mahallesi,

Kırlangıç Sokak     No: 1,  Dükkan: 1

(Fethiye İlahiyat Fakültesi Karşısı)

Telefon: 0 224 241  5   241

Facebook:seffirin

Instagram:seffirin

Nilüfer/ Bursa

Haber ve Fotograf :ÖZKAN YILDIRIM