TBMM'de Bursalı Milletvekillerin görev dağılımı belli oldu

24 Haziran seçimlerinden sonra Meclis üye tam sayısının 600 Milletvekiline çıkması, Bursa'da da 20 Milletvekili TBMM'de yerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2018 00:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2018 00:17
https://www.bursahaber.com/

HABER: BURHAN KAYA

24 Haziran seçimlerinden sonra Meclis üye tam sayısının 600 Milletvekiline çıkması Bursa'da da 20 Milletvekili TBMM'de yerini aldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi açılışından sonra 1 Ekime kadar tatile girdi; ama Meclis'te komisyonlar da belirlenmeye başlandı.

Meclis'e bu dönem Bursa'dan giren Milletvekillerin komisyonlardaki görevleri netleşti.

İşte Milletvekilleri ve görevleri

AK Parti'den seçilen Milletvekilleri

- Hakan Çavuşoğlu - İnsan Hakaları İnceleme Komisyonu Başkanı - Osman Mesten - Anayasa Komisyonu Üyesi -Emine Yavuz Gözgeç - Adalet Komisyonu Üyesi -Refik Özen - Milli Savunma Komisyon Üyesi - Atilla Ödünç - Dış İşleri Komisyonu Üyesi - Muhammet Müfit Aydın - Çevre Komisyonu Üyesi -Vildan Yılmaz Gürel - Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi -Zafer Işık - Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyon Üyesi -Mustafa Esgin - Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi -Ahmet Kılıç - Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi

CHP'den seçilen Milletvekilleri

-Nurhayat Altaca Kayışoğlu - Anayasa Komisyonu Üyesi -Orhan Sarıbal - Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi -Yüksel Özkan - Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi -Erkan Aydın - Akdeniz Asamblesi Üyesi

MHP'den seçilen Milletvekili

-M.Hidayet Vahapoğlu - Milli Savunma Komisyonu Üyesi