
Kadın girişimciliğinin öncü STK’sı KAGİDER’in 12. Olağan Genel Kurulu 26 Mayıs 2025’te İstanbul’da gerçekleştirildi. Genel kurul sonrası yapılan ilk Yönetim Kurulu toplantısında Esra Bezircioğlu, oybirliğiyle 2025–2027 dönemi için yeniden KAGİDER Başkanı seçildi.
Yeni dönemde Başkan Yardımcılıklarına Şila Gök ve Selma Akdoğan getirildi. Bezircioğlu, yeniden başkanlık görevini üstlenmekten duyduğu onuru dile getirerek, “Kadınların girişimcilik ekosisteminde daha güçlü, daha görünür ve daha etkili olmaları için kararlılıkla çalışacağız” dedi.
Geçtiğimiz dönemde “İlham, Cesaret, Destek” ilkeleriyle önemli projelere imza atan KAGİDER, yeni dönemde “Dönüştürüyoruz, Birleştiriyoruz, Güçlendiriyoruz” vizyonuyla yoluna devam edecek. Bezircioğlu, kadınların ekonomik hayattaki yerini güçlendirmeyi ve fırsat eşitliğini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini vurguladı.