
Bursaspor Kulübü Proje Kurulu Başkanı ve Bursastore Sorumlusu Enbiya Topal, kısa sürede gelen sipariş sayısını kamuoyuyla paylaştı. Topal’ın açıklamasına göre, 1 Haziran’a kadar ön satışta olacak forma için ilk 3 saatte tam 10 bin adet sipariş verildi. Türkiye genelinden büyük ilgi gören formaya 79 farklı şehirden sipariş gelirken, siparişlerin yüzde 63’ünün Bursa dışından olması dikkat çekti.
TÜM TÜRKİYE’DEN BÜYÜK İLGİ
En fazla sipariş 3 bin 710 adetle Bursa’dan gelirken, İstanbul 680, Ankara 440 ve Antalya 210 siparişle Bursa’yı takip etti. Yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Topal, “Formamıza teveccüh gösteren Türk milletine teşekkür ediyoruz. Teslimatların Haziran ayında başlayacağını hatırlatıyoruz” ifadelerini kullandı. Sınırlı sayıda üretilen 700. yıl fetih formasına gösterilen bu ilgi, Bursaspor camiasında büyük bir birlik ve aidiyet tablosu olarak yorumlandı.
BAŞKAN ÇELİK’TEN AÇIKLAMA
Bursaspor Kulübü başkanı Enes Çelik, bugün satışa çıkan 700.Yıl Fetih Forması ile ilgili bir bilgilendirmede bulundu. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Çelik “Fethin 700. yılına özel hazırlattığımız ve bugün ön satışa sunduğumuz formamızdan ilk 90 dakika toplam 8.750 adet sipariş almış bulunuyoruz. http://Bursastore.com sitesi üzerinden sipariş veren Bursa’dan ve Bursa dışından herkese teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin takımı olma yolunda kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Kulüpten yapılan bilgilendirmeye göre, 1 Haziran tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında 700. yıl fetih forması 1.923 TL’den satışa sunuldu.