Villa yetmedi yazlık da çıktı

Nilüfer Belediyesi çalışanı Z.T.’ye Altınşehir’de villa hediye ettiği iddia edilen Nilüfer Belediye Başkan adayı Turgay Erdem’in aynı kişiye Burgaz Köksal evlerinde yazlık hediye ettiği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2019 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2019 11:53
https://www.bursahaber.com/

Murat DORUK

Daha önce yayınladığımız haberlerde Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem’in Z.T. isimli Nilüfer Belediyesi’nde çalışan kadına Altınşehir’de villa alıp sağlık, güzellik, diyet merkezi kurduğunu, villaya milyonlar harcadığını, özel olarak yetiştirilmiş büyük palmiye ağaçlarını Nilüfer Belediyesi elemanlarınca bahçeye yerleştirildiğini yazmıştık. Şimdi de Burgaz Köksal evlerinde bir yazlık aldığı iddia edildi. İddialara göre mimar olarak çalışan Z.T. isimli kadının şansı Turgay Erdem ile tanışmasının ardından değişti. Önceleri belediyeye dışarıdan mimarlık yaparken sonradan Turgay Erdem sayesinde Nilüfer Belediyesi kadrosuna geçti. Halen Nilüfer Belediyesinde çalışmakta olan Z.T. iddiaya göre bankamatik memuru gibi hem belediye çalışanı olarak belediyeden maaş alıyor hem de Turgay Erdem’in aldığı villada diyet ve güzellik merkezini işletiyor.

TEMEL KAZISINDA ‘TARİHİ’ VURGUN

Bir diğer iddiaya göre Turgay Erdem Z.T.’ye doğum gününde Burgaz Köksal Sahil evleri G Blok’ta yazlık lüks bir ev hediye etti. Turgay Erdem CHP’li eski vekillerin de oturduğu Köksal Sahil evlerine yaz aylarında vekil ziyareti yapar gibi gösterip Z.T.’yle görüştüğü gelen iddialar arasında. Köksal Sahil Evlerinin temel inşaatı kazısı sırasında tarihi eserlerin çıktığı ve inşaatın 1,5 yıl durdurulduğu fakat daha sonra inşaatın bir şekilde devam ettiği de bir başka iddia.