Edebali, Memur-Sen'i ziyaret etti

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Edebali, Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2014 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2014 14:51
https://www.bursahaber.com/

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, sendika hakkında AK Parti teşkilat üyelerini bilgilendirdi. Yerel seçim sürecine girdiğimiz bu süreçte Türkiye’nin en büyük sendikası olan Memur-Sen’in partiler tarafından ziyaret edildiğini söyleyen Şeker, bu ziyaretlerin sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman olması gerektiğini söyledi.

Türkiye’de gündemin sürekli değiştiğini, bu gündemi sağlıklı bir şekilde değerlendirmek için de Memur-Sen ile iktidar ve muhalefet partilerinin bir araya gelmesi gerektiği belirten Şeker, “Cumhuriyet tarihinde 800 bin üyesiyle en etkili sendika olma gücünü bize veren milletimizin değerleri paralelinde mücadele etmemiz oldu” dedi.

AK Parti’nin kapatılması sürecinde birçok ilde ortak akıl mitingleri yaptıklarını söyleyen Şeker, “Bizim gayemiz AK Parti’nin kapatılmasını önlemek değil, demokrasiye indirilen bu darbeye dur demekti. Çünkü cumhuriyet tarihi boyunca birçok parti kapatıldı. Türkiye, adeta bir partiler mezarlığına döndü” diye konuştu.

Memur-Sen ailesi olarak özlük ve özgürlük hakları için çoluk çocuk meydanlara indiklerini anlatan Şeker, “Toplumun değerleri ile kavgalı olan her konuyu meydanlara taşıdık. İktidarın değil, hakkın ve haklının yanında yer aldık. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sağ olsun ki, milletimizin en büyük sıkıntısı olan baş örtüsü meselesine çözüm getirdi. Çözüm için biz bilfiil mücadele ettik, hükümet de hukuken çözüm buldu” dedi.

“Kamu çalışanlarının hakları ile ters düşen bir durum söz konusu olduğunda da en büyük tepkiyi veren yine biz olduk” diyen Şeker, “Milletin yanında olan her hareketin yanında, aksi durumda da karşısında oluruz. Hangi parti olursa olsun bizim için ölçü, milletimizin hayrı için çalışmak” dedi.

Seçim çalışmalarında Edebali’ye başarılar dileyen Şeker, 30 Mart seçimlerinin ülkemize ve Yıldırım ilçesine hayırlar getirmesini temenni etti.

Edabali, ülkenin gündemini tutan Memur-Sen ziyareti için geç kaldıklarını söyledi. Seçim çalışmaları ile ilgili bilgi veren Edebali, üye sayısıyla Türkiye’nin en güçlü sendikası olan Memur-Sen ile her zaman işbirliği içinde olacaklarını ifade etti.