Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yener Acar mazbatasını aldı

Üçüncü kez seçilen Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, seçim meydanlarında verdikleri sözlerin arkasında olduklarını ifade ederek, “Kestel önümüzdeki 5 yıl içinde Büyükşehir’in doğusunda parlayan yıldız olmaya devam edecek” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2014 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2014 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yener Acar mazbatasını aldı
Kestel Belediyesi’nin iki dönemdir başkanlığını başarıyla yürüten Yener Acar, Adliye’de düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Konferans salonundaki töreninde toplam 25 meclis üyesi ile birlikte mazbatasını alan Başkan Acar, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
Bugün mazbatalarını aldıklarını ifade eden Başkan Acar, “Öncelikli olarak yapılan bu seçimin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Yine tüm meclis üyesi arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kestel ilçe seçim kurulu başkanı hakim de beyin söylediği gibi ilçemizde çok sakin bir ortamda seçim gerçekleştirildi. Biz de bundan çok memnun olduk. Buradan diğer partili arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. İlçe teşkilatımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah bugünden itibaren parti rozetimizi bırakarak, belediye başkanlığı rozetimizi takıp tüm Kestel halkına eşit hizmeti götüreceğiz. Bugüne kadar seçim meydanlarında verdiğimiz sözlerin arkasındayız. İnşallah inanıyoruz ki Kestel önümüzdeki 5 yıl içinde Büyükşehir’in doğusunda parlayan yıldız olmaya devam edecek. Hastane, teknik üniversite ve TOKİ gibi mega projelerimizi hayata geçirerek Kestel’in daha yaşanabilir bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyecek” diye konuştu.

“YÜKÜMÜZ ARTTI AMA BUNUN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”
Her mazbatanın insana biraz daha fazla sorumluluk getirdiğini hatırlatan Başkan Acar, “Bundan önce iki belge daha almıştım. Her belge insana daha bir sorumluluk getiriyor. Bu dönemde sorunlarımız biraz daha fazla. Çünkü 28 köyümüz de mahalleye dönüşmüş durumda. Kestel’in 7 mahallesi vardı. 1 Nisan’dan itibaren mahalle sayımız 35’e, nüfusumuz da 52 bine yükseldi. O sebeple yükümüz biraz daha artmış oldu. Ama biz ekibimizle bu seçilen meclis üyesi ve teşkilatımızla bunun üstesinden geleceğiz”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.