Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tiyatroculara taş çıkarttılar

İnegöl ilçesinde, Devlet Hastanesi Tiyatro Ekibi tarafından hazırlanan 2 perdelik ‘Bir Hastane’ isimli tiyatro oyunu, seyircileri gülmekten kırdı geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2014 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2014 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tiyatroculara taş çıkarttılar

Hastane yöneticilerinin, doktorların, hemşirelerin ve sağlık personelinin rol aldığı tiyatro oyunu, güldürürken düşündürdü. İnegöl Devlet Hastanesi Tiyatro Ekibinin hazırladığı oyunu bine yakın personel ve davetli izledi.

Belediye Kültür Sarayı Salonu'nda sahnelenen “Bir Hastane” isimli iki perdelik komedi oyununda, "Hayret Ettim" isimli bir hastanede geçen olaylar mizahi bir dille anlatılıyor. Hastaneden randevu alma, sıra bekleme, muayene, tedavi süreci zincirini mizahi bir dille anlatan oyuncular, seyircileri gülme krizine soktu. Usta tiyatroculara taş çıkartan sağlık çalışanları, oyun sonunda büyük alkış aldı.

Oyunu Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Baş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Hastane yöneticisi (CEO) Halil Karahan ve Başhekim Kahraman Aslan ile personel ve yakınları keyifle seyretti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.