Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mudanya Belediye Meclisi toplandı

Yerel seçimler sonrası Mudanya Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2014 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2014 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mudanya Belediye Meclisi toplandı
Yeni seçilen meclis, ilk toplantısını Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde salonu dolduran Mudanyalıların huzurunda yaptı. İlk meclis toplantısına mazereti olan AK Partili bir üye haricinde CHP’li 15, AK Partili 7, MHP’li 3 üye katıldı. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Seçim öncesi verdiğimiz sözleri bir bir tutuyoruz. Mudanya Belediyesi halkın belediyesi olacak demiştik. Gizli saklısı olmadan, şeffaf bir belediye olarak yoluna devam edecek. Bundan böyle meclis toplantılarımızı salonlarda değil, Mütareke meydanında, Güzelyalı kent meydanında, Tirilye meydanında, ilerleyen zamanlarda mahalle olan köylerimizde yapacağız. Toplantılar halka açık olacak. Mecliste ilk söz hakkı vatandaşın olacak demiştik” diye konuştu.
Kumyaka Mahallesi Muhtarı Ramis Batmaz söz alarak, Mudanya Belediyesi’nde yolsuzluk iddiası ile tutuklanıp serbest bırakılan belediye personeli hakkında yaptırım uygulanıp uygulanmayacağını sordu. Türkyılmaz, bu konuda bilgileri topladıklarını, sonuca ulaşınca gereğinin yapılacağını söyledi.
Daha sonra meclisteki gündem maddelerine geçildi. Komisyon üyeleri seçimleri yapılarak, komisyonlarda görev yapacak isimler belirlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.