Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Dündar'a tebrik ziyareti

AK Parti İl Kadın Kolları üyeleri, yeniden Osmangazi Belediye Başkanı seçilen Mustafa Dündar’ı ziyaret ederek, elde edilen başarıdan dolayı kendisini kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2014 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2014 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Dündar'a tebrik ziyareti
Seçimlerde elde edilen başarının ekip ruhunun bir sonucu olduğunu belirten Dündar, parti teşkilatı olarak yürütülen bu ekip çalışmasında kadınların ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Yapılan hizmetler ve yürütülen çalışmalar neticesinde Osmangazi’de oylarının bir önceki döneme göre daha da arttığını belirten Dündar, “Seçim çalışmalarında vatandaşlara ulaşabilmek için farklı çalışma programları uygulandı. Bu çalışmalarda kadınlarımızın çok büyük bir etkisi oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Artık seçimler bitti ve vatandaşlarımız bize ikinci kez başkanlık görevini verdi. Bundan sonra da çalışmalarımızı etkili ve verimli bir şekilde sürdüreceğiz. Milletimiz bizden hizmet bekliyor. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, istekleri doğrultusunda iş yapabilmek önemli. İnşallah, önümüzdeki dönem çok daha güzel ve başarılı çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Yavuz Gözgeç de, seçimi ikinci kez kazanan Mustafa Dündar’ı tebrik ederek, “Kadın kolları teşkilatı olarak bizler de elde edilen sonuçtan son derece memnunuz. Seçim sürecinde kadın kolları teşkilatı olarak elimizden geleni yaptık. Sizleri, kutluyoruz, bundan sonraki 
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.