Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zirveye tutunuş

Yazının Giriş Tarihi: 21.01.2020 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.01.2020 00:05

Bursaspor, Fatih Karagümrük maçında sadece üç puan almadı.

Rakiplerinin tümünün puan kaybettiği haftada kazanarak çok önemli bir galibiyet aldı ve zirveye tutundu. Hem de ne tutunmak.

Bursaspor hem Hatay maçını hem de Fatih Karagümrük maçını uzatma dakikalarında buluğdu gollerle kazandı. Her iki maçın da değeri tartışılmaz. Her iki maçında puan değeri çok ama çok büyük. O yüzden bu galibiyetlerin değeri tartışılmaz.

Ligin ikinci yarısına böylesine önemli ve anlamlı bir galibiyet ile başlayan yeşil beyazlı takım hem moral kazandı, hem de rakiplerine adeta bir göz dağı da vermiş oldu.

Ancak; Bu tür galibiyetler taraftarı deyim yerindeyse kalpten götürecek. Bundan sonraki maçlarda galibiyeti çok daha önce koparmak lazım. Bu hem takımın gidişatı, hem de taraftarın sağlığı için önemli.

Bu arada, Fatih karagümrük maçında tek eksik nokta, yeni transferlerin kadroya dahil edilememiş olmasıydı. Bu oyuncuların bu hafta kesinlikle sorunun çözülüp resmi imzalarının atılması gerekiyor. Karagümrük maçında iki kanat oyuncusu cezalı duruma düştü. Zaten kanat sıkıntısı çekiyoruz bir de iki cezalı. Bu geride kalan lig haftalarında çok daha fazla yaşanacak. O yüzden kaçan balığın büyük olmaması için bu sorun acilen çözülmeli ve bu oyuncular Akhisar maçında kadroda olmalıdır.

Gövdemizi bu işin altına koyacağız diyerek göreve talip olanlar bunu yapmalıdır.

Üstelik bu oyuncuların dışında Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, Karagümrük maçı sonrasında ‘transfer istiyorum’ diyerek şampiyonluk için daha oyuncu gerektiğinin altını bir kez daha çizdi.

Özellikle kalan haftalarda ligin çok daha çetin bir hale geleceğini düşünürsek Üzülmez’in ne kadar haklı olduğunu net bir biçimde görebiliriz. Özellikle hücum bölgesinde kesinlikle hamle yapılması gerekiyor.

Şimdi önümüzde Akhisar maçı var. Artık kolay maç yok ama, Akhisar maçı da timsah için 6 puanlık maçlardan b.irisi konumunda. Hem rakibini potadan uzaklaştıracak, hem de kendisi üst gruptaki yerini sağlamlaştıracak…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.