Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zamansız Mizah!!!

Yazının Giriş Tarihi: 25.08.2021 00:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.08.2021 00:06

Bursaspor’un ilk beraberlik aldığı maçın ardından “Ya devlet Başa, Ya kuzgun leşe” tweetini atarak, kendi deyimiyle mizah yapan Hasan Gürler etkisi hala devam ediyor. En azından benim cephemde öyle. O kadar gereksiz o kadar saçma buluyorum ki? Keşke el freniyle gezebilse. Gaza gelince ne yapacağı belli olmayan genç kardeşime sakin olmasını tavsiye ediyorum. Futbol bir oyun. Kazananı da olur kaybedeni de elbette. Sosyal medya teknik direktör ile dolu olduğu için de ahkam kesme hadsizliğinde de bulunmak istemiyorum. Merak ettiğim, her şey kendi lehlerinde giderken, bu denli yanlış bir davranış içine nasıl girildiğidir. Atılan bir tweet bir camianın kaosa sürüklenmesini tetikledi adeta. Bana da birisi sosyal medyadan ayar vermeye kalkarsa tepkim hiç de şık olmaz. Mustafa Er yine kendisine yakışan efendilikle veda etti. Belki başaracaktı, belki de olmayacaktı yine orasını Allah bilir, ama bu terbiyesizliği hak etmedi.

Aklıma deli sorular geliyor. Açıkçası bunun Mustafa hocayı göndermek için bir oyun olduğunu dahi düşünmeye başladım. Tahtayı açmışsın, transferini yapmışsın, aldığın bir beraberlik, attığın tweet ortalık perişan. İyi mi oldu böyle? Rüzgar tersine döndü, her şey toz duman. Onca emeği hiç ettiniz. Yazık ettiniz. Bu enteresan mizah anlayışınızla Bursaspor’un kara kaplı defterindeki yerinizi aldınız. Bravo size. Başkan Emin Adanur’a gelince. Herkes çok sempatik bulurken, sosyal medyada taraftar ile birebir diyalog kurmasını doğru bulmuyordum. Başkanlık makamının sanki biraz daha ağırlığının olması gerekiyor. Gençliğinin vermiş olduğu heyecan ile hareket eden Adanur’un sosyal medyada eskisi kadar aktif olmaması sevindirici.

Erzurumspor maçına gelirsek, olması imkansız denen her şey oldu. Aykut kendi kalesine gol attı, Emirhan penaltı kaçırdı. Skor 2-1. Yine umut verici aslına bakarsanız. Çok daha farklı bir tablo da olabilirdi önümüzde. Yapacak bir şey yok. Şans bizden yana değildi. Sabırlı olmak şart. Penaltı kaçıran Emirhan’a ayıp ediliyor. Ağzınızın ayarı yok gerçekten. Çocuğa demediğinizi bırakmadınız. Nasıl bir ruh halindesiniz. Taraftar olarak da kendinize çeki düzen vermeniz şart. Freni patlak araba misali önünüze ne gelirse alıp götürüyorsunuz. Bu kadar kırıp dökmeyin artık. Hiç mi ders almıyorsunuz yaşanan onca olaydan. Ona küfür, buna hakaret. Sakin. 36 haftalık serüvenin 2’nci maçı. Takım resmen yeniden kuruluyor. Kimse birbiriyle kaynaşmamış. Şapkadan tavşan çıkmaz. Bunun için biraz bekleyeceğiz. Sabırlı olmayı öğrenmek şart. 

Bir kez daha yazmak istiyorum. Şu teknik adamların 80. dakika da oyuncu değiştirme hastalığına gıcık oluyorum. 10 dakikada neyi değiştirmeyi ön görüyorsunuz yahu. Vazgeçin şu hastalıktan. Baydınız artık Zamanında oyuna müdahale edin. Ama müdahale 80. dakikada olmasın lütfen.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.