Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türgev Genel Müdürü Koç, Aday Adayı

Türkiye Gençlik ve Eğitim Hizmet Vakfı (TÜRGEV) eski Genel Müdürü Salih Koç, AK Parti Tokat milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.Eski TÜRGEV Genel Müdürü Salih Koç, AK Parti Tokat İl Başkanı Muhsin Kurulay’a milletvekili aday...

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2015 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2015 21:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türgev Genel Müdürü Koç, Aday Adayı
Türkiye Gençlik ve Eğitim Hizmet Vakfı (TÜRGEV) eski Genel Müdürü Salih Koç, AK Parti Tokat milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Eski TÜRGEV Genel Müdürü Salih Koç, AK Parti Tokat İl Başkanı Muhsin Kurulay’a milletvekili aday adaylığı başvuru belgesini takdim etti.
Koç, paralel yapı ile mücadele edeceğini ispat etmek için milletvekili aday adayı olduğunu ifade ederek, "Dış güçlerin piyonu olan bu paralel yapının, cübbesinin altında kippa, seccadesinin altında haç sakladıklarını ülkece sonradan fark ettiğimiz, ülkesinin en mahrem kurumlarına dahi kumpas kurmaktan sıkılmayan, Sayın Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı ve Dışişleri Bakanımızı dinlemekten utanmayan bu sefillerden asla korkmadığımı ve korkmayacağımı, bu can bu tende kaldığı müddetçe bu aziz milletin ve cennet vatanın hizmetçisi olacağımı haykırmak için buradayım. Bu Haşhaşilere sormak isterim! Siz kimsiniz be? Başta bu milletin Cumhurbaşkanı olmak üzere, şahsım da dahil binlerce insanın telefonunu dinlemek hangi dine, hangi akla ve vicdana sığar. Küçük menfaatleri uğruna kendi ülkesini dış ülkelere gammazlayan bu zavallılara yazıklar olsun" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.