Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Yarbay’ın Erzurum’daki Köyüne Ateş Düştü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca köyü kırsalında şehit olan 16 askerden Yarbay İlker Çelikcan’ın Erzurum’un Olur ilçesindeki Köprübaşı köyünde büyük üzüntü yaşanıyor.Acı haberi alan yarbayın yakınları sinir...

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2015 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2015 22:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit Yarbay’ın Erzurum’daki Köyüne Ateş Düştü
Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca köyü kırsalında şehit olan 16 askerden Yarbay İlker Çelikcan’ın Erzurum’un Olur ilçesindeki Köprübaşı köyünde büyük üzüntü yaşanıyor.
Acı haberi alan yarbayın yakınları sinir krizi geçirirken, ailenin yaşadığı Bursa’ya hareket etti. Mahalle Muhtarı Yener Çelikcan, şehit yarbay İlker Çelikcan’ın amcasının oğlu olduğunu, kendisinin 1983 yılında Kara Harp Okulunu kazanarak Ankara’ya gittiğini ve o tarihten bugüne kadar yurdun birçok bölgesinde görev yaptığını, en son görev yeri Malatya’dan geçen yıl Hakkari’ye atandığını söyledi. Şehit yarbayın 95 yaşındaki ninesi Dilber Çelikcan ise, torununun şehit olduğu haberinin ardından büyük bir şok yaşadı. Konuşmakta güçlük çeken nine Çelikcan, gözyaşlarına boğuldu.
Şehit yarbayın yengesi Pero Çelikcan ve Neriman Çelikcan da, Çelikcan’ın geçen yıl ailesiyle birlikte köye geldiğini söyleyerek, “Hiç kimseyi incitmezdi, duygusal birisiydi. Hiç kimseye bir şey olmuyor, olan ana kuzularına oluyor” diyerek hıçkırıklara boğuldular.
Şehit yarbayın evli ve iki çocuk babası olduğu, eşinin de doktor olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.