Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yolu açın Timsah geliyor

Yazının Giriş Tarihi: 25.01.2021 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.01.2021 00:04

Bursaspor artık ritmini buldu, yoluna emin adımlarla ilerliyor. Detayları malum, her anı zorlu şartlarla dolu sezonda herkese meydan okuyor. Taraflı tarafsız herkesi bu büyük meydan okumanın peşine takıp yoluna dolu dizgin devam ediyor. Genç yürekleriyle Timsah, Adana'da öyle bir virajı 3 puanla döndü ki;

"Ben bu yolda engel tanımam yürür giderim" diyor.

Yolunuz açık olsun çocuklar.

Bursaspor maça canlı ve diri başladı. Rakibini iyi tarttı. Takım dizilişi sürprizdi, oyun anlayışı ise ilk dakikalarda olumlu sinyali verdi. İlk yarı biterken güme giden penaltı verilse, skor daha farklı olabilirdi. Ataberk çok iyi maç çıkardı, takımın en formda ismiydi. Tam sol taraf, neden İsmail'in büyük dinamizm kattığı sağ kanat gibi işlemiyor diye düşünürken Onur, Burak Altıparmak'ın usta işi asistiyle 3 puanın pimini çeken golü attı. Beraberlikten sonra Burak Kapacak'ın vitesi biraz yükselmesi yetti, oldukça istekli oynayan Ali Akman'dan şahane bir gol geldi. Belli ki kamp yaramış. Teknik kadro da dersine iyi çalışmış.

Özetle;

‘Timsah Yürüyüşü’ kaldığı yerden devam ediyor. 6 maçlık dilimde toplanan 16 puan son yılların en formda takımını rakamsal olarak özetliyor. Yeşil beyazlılar bir tebriği de bu istatistikle hak ediyor. Zorlu fikstürde dönülen bu önemli virajlar, bu tarihi istatistikler ileride tam bir gövde gösterisine dönüşecek gibi duruyor. Hücum hattındaki yetenek, akıl ve hızlı oyunlara savunma da ayak uydurursa güzel günler yakın görünüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.