Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yine aynı start!

Yazının Giriş Tarihi: 06.09.2022 00:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.09.2022 00:09

Bursaspor, yıllardır lig başlangıçlarını iyi yapamıyor. Sürekli kayıplarla başlıyor ve bu geleneğini bu sezonda da bozmadı Timsahlar.

Lig yeni, rakip yeni ama sonuç aynı oldu.

Evet Bursaspor tarihi boyuca ilk kez bu sezon TFF 2.Lig’de mücadele ediyor. İlk haftayı maç yapmadan geçen Timsahlar, çıktıkları Afyon deplasmanında 87 dakika iyi dayandılar.(!) İyi dayandılar diyorum çünkü bu dakikaya kadar kaleci Canberk 4 tane net fırsatta kalesinde gole izin vermedi.

Rakipteki tanıdık isim Olcay Şahan’ı bir türlü durduramadık. Sağ kanattan getirdiği toplarla sürekli etkili oldu. Hem adam eksiltmesi, hem pasları ile oyunu iyi okuyan tecrübeli oyuncuya bir türlü önlem alamadık ve böyle bir pozisyonda da golü yedik. Golün öncesinde yine Canberk topu köşeden çıkardı ama İsmail tamamlayınca yerde ve ters ayağında yakalandı.

Bursaspor yenisi olduğu ligde genel anlamıyla sahada iyi mücadele etti diyebiliriz. Hani ‘tecrübeli’ diyerek kendilerinden çok şey beklediğimiz Kubilay oyunu geriden iyi yönlendirirken, Hasan ve Enver Cenk Şahini ise vasatın üzerine çıkamadı. Özellikle Kaptan Enver Cenk Şahin’in kalitesini daha fazla sahaya yansıtması lazım ki bu takım maç kazansın, rakibine üstünlük kursun. Tıpkı Olcay Şahan’ın yaptığı gibi Enver cenk Şahin’in de Bursaspor’a maç kazandırması lazım. Yoksa maç kazanmak genç isimlerin ortaya koyacağı performansa kalır.

Sonuç olarak ilk maç ve her zamanki gibi kötü başlangıç ama karalar bağlamaya gerek yok. İç sahada bu takım taraftar desteğiyle, bu mücadele ile çok daha iyi sonuçlar alacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.