Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım'a yeni park

Yıldırım Belediyesi, Yiğitler Mahallesi’nde bin 530 metrekare alan üzerine yeni bir park inşa ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2022 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2022 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım'a yeni park

Yıldırım Belediyesi, Yiğitler Mahallesi’nde bin 530 metrekare alan üzerine yeni bir park inşa ediyor.

Yıldırım Belediyesi, vatandaşların boş zamanlarında huzur ve güven içinde dinlenip çocukları ile zaman geçirebileceği park ve yeşil alanların sayısını artırmaya devam ediyor. Yıldırım’ın çehresini değiştirecek çalışmalar çerçevesinde, 3,5 yıl içinde Balaban Mesire Alanı’nı ve Büyükşehir Belediyesi eliyle Vakıf Bera Kent Parkı’nı ilçeye kazandırdı. Cumalıkızık Mesire Alanı’nda da çalışmalara başlayan Yıldırım Belediyesi, ayrıca ilçeye 21 adet park kazandırırken, 34 parkı sil baştan yeniledi.

Yıldırım Belediyesi, Yiğitler Mahallesi’ne yeni park kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. 2023 yılında bölge sakinlerinin istifadesine sunulacak parkın bünyesinde, kum zeminli oyun alanı, kauçuk zeminli spor alanı, kondisyon aletleri ve birbirinden eğlenceli çocuk oyun aletleri bulunuyor. Yeşil alanla birlikte oturma birimleri ve dinlenme alanlarının da olacağı parkta yürüyüş yolu ve donatı elemanları yer alacak.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, altyapısı ve üstyapısıyla şehri imar etmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. İlçeye kazandırdıkları yeni yeşil alanları ve parklarla Yıldırım’ı yarınlara hazırladıklarını söyleyen Başkan Oktay Yılmaz, “Hemşehrilerimizin dinlenmeleri, spor yapmaları ve yeşil doku içinde çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmeleri adına ilçemize yeni bir park daha kazandırıyoruz. Bin 530 metrekarelik bir alana yapılacak parkımızı spor yapan vatandaşlarımız ve evlatlarımız çok sevecek. Yeşil dokusuyla ilçemize değer katacak parkımızı kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.