Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıkılmadım ayaktayım!

Yazının Giriş Tarihi: 02.03.2021 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.03.2021 00:02

Başlık sayfaya manşet misali oldu ama Bursaspor hakikaten övgüye değer bir dönüşe imza attı. Puan tablosuna bakıldığında Yeşil Beyazlılar, Akhisarspor maçında adeta son kozunu oynadı, atılacak son kurşunu attı, play-off potasıyla fark 7 puanda kaldı.

Ve üzerine;

Haftalardır mecburi değişen on bir, gol yollarında yaşanan sıkıntılar, 90 dakikaya sığmayan olumsuzluklar ve hakemler tarafından çalınmayan düdükler, verilmeyen penaltılar...

Kaybetse "merhaba kaos" diyecek, kazanması halinde ise play-off potasına beni unutmayın mesajını verecekti. Nisan ayına kadar da böyle sürecek gibi...

Hepsi üst üste koyulduğunda bu geri dönüş hikayesi o kadar özel bir duruyor ki, Timsah genci, tecrübelisiyle dosta düşmana "Yıkılmadım ayaktayım!" diye haykırdı.

YA TAMAM YA DEVAM HAFTALARI

Altay'ın Giresun deplasmanında kazanması play-off yarışında Bursaspor'un şansını yine zorlaştırdı ancak görüldüğü üzere ister alt sıralarla ister üst sıralarla oynayın maçların zorluk derecesi değişmedi. Her takım artık son kozlarını oynamak için sahaya çıkıyor. Eksikler var ancak Bolu deplasmanı öncesi üzerindeki kara bulutları dağıtan Bursaspor'un önemli bir motivasyonu da yakalayacağını düşünüyorum. Erken final döneminde sarsılmadan yoluna devam eden Timsah için Bundan sonrası "Ya Tamam Ya Tamam" haftaları niteliğinde.

ATOM KARINCA EMİRHAN

Bursaspor'da isim olarak zaman zaman ön plana birçok isim çıkıyor. Özellikle kaptan Emirhan bu sezon performansıyla parmak ısırtıyor. Maşallah diyelim... Koşuyor, savaşıyor, pres yapıyor, isyan ediyor. Atom karınca misali sahada basmadık yer bırakmıyor.

Dahası...

Müthiş keyif veriyor. Adeta kayıp yılların acısını çıkarıyor. Doğrusunu söylemek gerekirse, bu sezon yaptığı asistler ve attığı goller ve oynadığı futbol kaptana çok yakışıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.