Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşil beyaz aşk

Yazının Giriş Tarihi: 19.06.2021 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.06.2021 00:01

İlk yazımda Bursa Haber Ailesi’ne katılmanın mutluluğu yaşıyor ve tüm yeşil beyaz sevdalılarını tüm kalbimle selamlıyorum.

Kısaca beni tanımayanlar için kendimden bahsetmek istiyorum.

Bursaspor Kulübü kurulma aşamasında rahmetli babam Hüseyin Saitoğlu başkanı olduğu Akınspor ilk etapta birleşmeye yanaşmamış, Akınspor, Mesut Şen gibi futbolcular ile Bursa liginin önde gelen kulübü olarak Acar İdman Yurdu ile tatlı bir rekabet halindelermiş. En sonunda Pınar Acar, Akın İstiklal Çelikspor anlaşarak 1 Haziran 1963 tarihinde Bursaspor kuruldu. Rahmetli Babam Hüseyin Saitoğlu ilk kuruculardan diğer kurucu arkadaşlarını rahmet ve minnet ile anıyoruz. 

Sizlerin sesi olmak…

Bursa da çeşitli spor branşları ve Bursaspor ile ilgili söyleyemediğiniz düşüncelerinizi benimle paylaşın ki, kısa sürede sesiniz duyulsun. Bursaspor da yeni Başkan Hayrettin Gülgüler Bey ve yönetimini özellikle tüm sorumluluğu üzerine alan Emin Adanur Bey'i tebrik ediyor başarılar diliyorum. Güzellikleri, özlenen şeffaflığı gündeme getirip taraftarımızla paylaşmalarını takdir ediyoruz. Transfer tahtamızı açmak için yoğun mesai harcadıklarını gözlemliyoruz. 44 dosya ile başlayan transfer tahtası maceramız,  35 dosyaya düştüğü açıklamasından sonra kendilerine sadece 1 dosya bile kalsa transfer tahtamızın açılmayacağı uyarısında bulunmak isterim.

Taraftar bana soruyor…

Acaba çok uğraştık açamadık izlenimi mi vermek istiyorlar?

Bende sizler gibi konuyu yakından takip etmeye çalışıyorum. Umarım Başarılı olurlar diye düşünüyorum. Kamat zamanı yaşanan elektrik kesintisi ve Limak ile varılan uzlaşma herkesi sevindirdi. Başkan adayı Serdar Acarhoroz Bey’in ödediği elektrik fatura bedeli Serdar Bey’e iade edildi mi? Yoksa Serdar Bey Kulübe ödediği miktarı hibe mi etti?

Bu soru birçok kişi tarafından bana iletildi. Bende sizlerin sesi olarak bu konuyu köşeme taşımış oldum. Elektrik ilk taksiti ödemesi haricinde. Ne Serdar Acarhoroz’dan nede Hayrettin Gülgüler yönetiminden ödenen miktar ile ilgili bir açıklama gelmedi. Açıklama yapılmasını önemle rica ediyoruz.

Teknik heyete Batalla’nın katılımı herkesi olduğu kadar beni de çok heyecanlandırdı. Umarım Batalla futbolculuğu kadar teknik heyette de başarılı olur. Kendisine ve Mustafa Er Hocamıza ekibine başarı diliyorum. Yapıcı yorumlarımı takip etmenizi tavsiye eder sizlere Sevgi ve saygılar sunarım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.