Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ufuk Sağlık Sendikası’ndan film yarışması

Ufuk Sağlık Sendikası, tüm sağlık çalışanlarının katılabileceği ‘Sağlıkta şiddet’ konulu ödüllü kısa film yarışması düzenliyor. Büyük fedakarlık göstererek hizmet veren sağlık çalışanlarının, özellikle son günlerde...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2015 22:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2015 22:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ufuk Sağlık Sendikası’ndan film yarışması
Ufuk Sağlık Sendikası, tüm sağlık çalışanlarının katılabileceği ‘Sağlıkta şiddet’ konulu ödüllü kısa film yarışması düzenliyor.

Büyük fedakarlık göstererek hizmet veren sağlık çalışanlarının, özellikle son günlerde maalesef bazı kendini bilmezler tarafından fiziksel ve psikolojik saldırılara maruz kaldığını belirten Kırıkkale Ufuk Sağlık Sen İl Temsilcisi Serdar Zengin, sendikalarının temel vizyonlarından birisinin sağlık çalışanlarının temel hak ve sorumluluklarını korumak olduğunu söyledi.

Zengin, “Toplumda farkındalık oluşturmak düşüncesiyle Ufuk Sağlık Sendikası Genel Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu kısa film yarışmasına, Kırıkkale merkez ve ilçelerinde görev yapan tüm sağlık çalışanlarımızın iştiraklerini bekliyoruz. Sağlık çalışanlarının önemli gördükleri her hangi bir sağlık sorununu 5 ila 7 dakikalık teknik bir formatta hazırlayarak 15 Eylül 2015 e kadar bize ulaştırması gerekiyor.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.