Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mimar Erdem, Yeşilyurt Belediye Başkanı aday adayı oldu

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi eski Müdürü Vahap Erdem, AK Parti’den Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Mimar Vahap Erdem, başvuru evraklarını AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın’a teslim...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mimar Erdem, Yeşilyurt Belediye Başkanı aday adayı oldu
Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi eski Müdürü Vahap Erdem, AK Parti’den Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Mimar Vahap Erdem, başvuru evraklarını AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın’a teslim etti. Erdem, dosyasını teslim ederken kendisine iş adamları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve meslektaşları destek verdi.
2014 yerel seçimleriyle fiilen büyükşehir statüsüne kavuşacak Malatya’nın en büyük ilçesi Yeşilyurt’un 40 şehirden daha büyük olduğunu belirten Erdem, “Büyük bir ilçenin büyük bir makamına talip olduğumu belirtmek istiyorum. Talip olduğumuz makam ne kadar büyükse, tabi tutulacağımız imtihan da o kadar büyük olacaktır.” dedi. İlçedeki yeşil alan varlığını koruyup yaygınlaştırmanın en öncelikli hedefleri arasında yer aldığını vurgulayan Vahap Erdem, “Çocuklarımıza daha yaşanılır, yeşil bir gelecek sunmak için ‘Yeşilyurt yeşil kalacak’ sloganı ile bu yola çıkmış bulunmaktayız. Her anlamda ve her alanda tebessüm eden bir Yeşilyurt oluşturmaya talibiz. Hizmet anlayışımızın odağında insan ve çevre olacaktır.” diye konuştu.

Malatya Organize Sanayi Bölgesi'nde 16 yıllık birikimi ile 22 yıllık mimarlık tecrübesini birleştirerek Yeşilyurt’a hizmet etmeye aday olduğunu belirten Erdem “İhtirasları olan değil, idealleri olan bir kardeşinizim. Şunu iyi biliniz ki şehirleri ve ülkeleri ihtirasları olan kişiler değil, idealleri olan kişiler şekillendirir. Dini, dili, siyasi görüşü, örfü, adedi, yaşam tarzı ne olursa olsun tüm Yeşilyurtlu hemşehrilerim benim için aynı bahçenin farklı kokan çiçekleridir. Rabb'im, talip olduğumuz bu makamı Yeşilyurt’a en iyi hizmeti yapacak adaya nasip etsin.” ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.