Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Büyükşehir'den Göztepe Stadı için kritik karar

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Gürsel Aksel Stadı'nın yanındaki bin 400 metrekarelik arazinin bedelsiz devir talebini oyladı. Talep, alana sadece stat ve otopark yapılması şartıyla ve oy çokluğuyla kabul edildi. Oturumda ayrıca teleferik...

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2015 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2015 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Gürsel Aksel Stadı'nın yanındaki bin 400 metrekarelik arazinin bedelsiz devir talebini oyladı. Talep, alana sadece stat ve otopark yapılması şartıyla ve oy çokluğuyla kabul edildi. Oturumda ayrıca teleferik tartışması yaşandı.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ağustos ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumunu, Başkan Aziz Kocaoğlu olmadığı için Başkan Vekili Sırrı Aydoğan idare etti. Oturumda, geçen ay gündeme alınan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün 37 bin metrekarelik alana yayılacak projesi için Büyükşehir Belediyesi’nden mevcut tesis yanındaki bin 400 metrekarelik arazinin bedelsiz tahsisi oylandı. Tahsis, alanın sadece stat ve otopark yapılması şartıyla onaylandı. Bağımsız üyesi Yusuf Kenan Çakar ret oyu kullandı.

TELEFERİK TARTIŞMASINDA TANSİYON YÜKSELDİ

Meclis toplantısında teleferik tartışması da yaşandı. AK Partili Çağlar Haspolat, arızaları gündeme getirerek, “10 gün çalışıyor, 10 gün arızalı. Teleferik teleüfürük olmasın.” deyince Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, “Otur yerine.” diye çıkıştı. Haspolat’ın, “Saygısızlık yapma.” demesi üzerine Çalkaya bu kez, “Sen saygısızlık yapma.” dedi. Başkan Vekili Aydoğan ise, “Aşırı çalışma ve aşırı sıcaklardan bakımı erken yapıldı. Eylülde yapılması gerekiyordu. Bu standart bir şeydir. Avrupa standartlarında durması lazım.” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.