Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülüç'te Kurban Bayramı için pazar alanı kuruluyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde Belediye tarafından 8 dönümlük araziye Kurban bayramı nedeniyle hayvan pazarı kuruluyor. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Kurban Bayramı...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2014 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2014 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gülüç'te Kurban Bayramı için pazar alanı kuruluyor
Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde Belediye tarafından 8 dönümlük araziye Kurban bayramı nedeniyle hayvan pazarı kuruluyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Kurban Bayramı ilk kez kurulacak olan hayvan pazarı için 8 dönümlük yer hazırlandığını söyledi. Hayvan pazarında her türlü hijyen şartlarının oluşturulduğunu ifade eden Demirtaş, "Bu yıl ilk kez beldemize hayvan pazarı kurulacak. Hayvan Pazarı’na gelen bütün hayvanların kontrolleri veteriner hekim tarafından titiz bir şekilde yapılacak ve satışa sunulmasına bu şekilde izin verilecek. Vatandaşlarımızın Kurbanlıklarını huzur içerisinde almaları içinde görevlilerimiz orada bulunacaklar. Ayrıca orada sürekli kalacak satıcılar için tuvalet ve banyolarda olacak. Gerek Ereğli ve gerekse Alaplı bölgesindeki vatandaşlarımızın kolay ulaşabileceği bir noktaya hayvan pazarımızı kuruyoruz. Dolayısıyla belediye olarak bizim amacımız vatandaşlarımızın huzur içerisinde kurbanlıklarını alabilmelerini sağlamak." dedi.

Başkan Demirtaş, kurbanlık satışı yapacak olanların Gülüç Belediyesi’ne müracaat etmeleri gerektiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.