Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz Kale’de kitap fuarı açıldı

Denizli’nin Kale ilçesinde kitap fuarı açıldı. Kaymakamlık, Belediye ve Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen fuara, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Belediye Düğün Salonu'ndaki fuarın açılışına...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Deniz Kale’de kitap fuarı açıldı
Denizli’nin Kale ilçesinde kitap fuarı açıldı. Kaymakamlık, Belediye ve Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen fuara, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Belediye Düğün Salonu'ndaki fuarın açılışına Kale Kaymakamı Adem Can, Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Milli Eğitim İlçe Müdürü Akın Özdemir, Tapu Müdürü Mete Abalı, Müftü Abdullah Bilece, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aşkın, daire amirleri, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Özdemir, “Okumak, eğitim sürecinin en kolay ve en etkili öğrenme yoludur. Gelişmiş ülke ve toplumlar, sahip oldukları bilginin çoğunu okuma yoluyla elde etmişler. Geri kalmış toplumlarda ise okuma oldukça düşüktür. Eğitim süreci içerisinde kitap, ayrı bir önem arz etmektedir. Biz idareciler olarak, her ortamda kitap okumanın kıymetli olduğunu belirtiriz.” dedi. Başkan Yarımca da eğitimin kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, “Biz de yerel yönetim olarak göreve geldiğimizden bu yana geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için elimizden gelen her şeyi seferber ediyoruz. Başta belediye hizmet binamızı yüksekokula tahsis ettik. Anadolu lisesinin hizmete başlamasına vesile olduk. Belediyemizin bütçesinden lise ek binası yaptık. Hayırseverlerimizin desteğiyle de ilçemizde okul sayısı artarak, eğitim seviyesi yükseldi.” diye konuştu. Kaymakam Can ise kitap fuarının ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi. Konuşmaların ardından fuarın kurdelesi, protokol üyeleri tarafından kesildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.