Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti İzmir İl Başkanı Delican: MHP’de siyaset yapma talebim olmadı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, bazı basın yayın organlarında yer alan, MHP'de siyaset yapma amacıyla başvurduğu iddialarına cevap verdi.İl Başkanı Delican, açıklamasında şunları kaydetti: “Bazı basın yayın organları...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2015 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2015 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, bazı basın yayın organlarında yer alan, MHP'de siyaset yapma amacıyla başvurduğu iddialarına cevap verdi.

İl Başkanı Delican, açıklamasında şunları kaydetti: “Bazı basın yayın organları ve sosyal medya üzerinden zaman zaman gündeme getirilen konular yine işlenmeye başlamıştır. Seçim süreci, kongreler dönemi ve genel merkezimizin ilimizdeki faaliyetleri yoğunlaştırdığı dönemlerde, şahsım ve yönetim kurulu üyelerim hakkında çeşitli karalama kampanyaları düzenlenmektedir. Sorumlu siyaset anlayışının gereği olarak, birlikte ülkemiz ve ilimiz için çalıştığımız siyasi partilere gerçekleştirilen ziyaretler birileri tarafından çarpıtılmaktadır. MHP’ye başvurarak siyaset yapma talebim hiçbir zaman olmamıştır. MHP’nin de aynı şekilde şahsıma yönelik bir talebi, çağrısı da bulunmamaktadır. Partimiz kurulmadan önce yapılan ziyaretlerin, hemşehrilik bağı ve aynı ilde yaşamanın gereği olarak bulunulan temasların, belli çıkar odakları tarafından bir talep ya da arzu gibi gösterilmesinin gerçeklikle uzaktan yakından alakası yoktur.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.