Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeniler sahne aldı

Yazının Giriş Tarihi: 25.09.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.09.2019 00:00

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda üç gollü bir galibiyetle adını bir üst tura yazdırdı. Bu galibiyet yeşil beyazlı ekip için iyi geldi. Gollerinde yeni oyunculardan gelmesi ilerisi için ayrı bir umut ışığı oldu diyebiliriz.

Rakip 3.lig temsilcisi Muğlaspor’du. İlk yarıda beklide oyunun tek hakimi Muğlaspor’du dersek abartmış olmayız. Bunda beklide 32 dereceyi bulan sıcak havanın da etkisi olabilir. Bu yarıda Muğlaspor tam üç tane net pozisyon buldu. İkisinde oyuncuların tecrübesizliği, birinde de topu Diarra’nın çizgiden çıkarması Bursaspor adına olumluydu.

Ancak ikinci yarıya Bursaspor çok hızlı bir giriş yaptı. Demek ki soyunma odasında ilk yarının tartışması iyi geçmiş. Üst üste iki gol geldi. Seleznov ve İgor’dan. Bu iki oyuncu birbirlerine asist de yaptılar. Yenilerin gol bulması gelecek günler için moral kazanmaları adına iyi oldu. Ev sahibi ekibin 2-1’i bulduktan sonra bir şutunun direkten dönmesi de şanstı tabi ki. Son bölümde bir başka yeni oyuncu Kaptan Selçuk’un golünü atması Bursaspor açısından karlı bir gün olduğun göstergesiydi. Hem yeniler golle giriş yaptılar hem de Erzurum maçı öncesi moral kazanılmış oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.