Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeniden zirveye

Yazının Giriş Tarihi: 30.12.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.12.2019 00:00

Uzun bir aradan sonra gerçekten sahaya konan futbol mücadelesinden keyif aldım. Takım futbolcuları öylesine hırs doluydular ki, mücadelelerine de yansıdı. Hele ilk 20 dakikalık futbola kimsenin gık diyeceğini sanmam. Fişek gibiydiler. İşte istenen oyun tam olarak buydu. Yeni teknik direktör İbrahim Üzülmez, sahaya koyduğu 11’iyle de bir şeylerin değişeceğinin sinyallerini verir gibiydi. Yalçın Koşukavak artık bu takımın direksiyonunda olmadığı için O’nu eleştirmenin de anlamı yok. Hoca saygılı bir şekilde vedasını etti. Artık hocaya laf sokmayı bırakıp yeniden zirve yoluna girmenin tam da zamanı. Odaklanmak şart.

İbrahim Hoca üzülmedi ama Hatay’ı fena üzdü. Lideri devirerek altın değerinde 3 puanı cebine koyan Üzülmez, Hatay’ı affetmedi. Bu çok önemli galibiyetle beraber lige verilecek araya yüksek moralle girilmiş oldu. Hatay galibiyetine sevinmek yerine o eski Avrupa takımlarını dize getiren Bursaspor olmak için elden ne gelirse yapılmalı. Hatay gibi sistemi oturmuş bir takımı yenmenin zorluğunu Burak Altıparmak’ın son dakika golüne kadar iliklerimizde hissettik. Bu galibiyetle 2’nciliğe asıldık. Lige verilecek olan arayı iyi değerlendirmekte fayda var. Takım kondisyon ağırlıklı çalışarak ilk 40 dakika sonrasında oyundan düşmemeyi de ayrıca öğrenmeli.

Evet kısa süre sonra 2020’ye “merhaba” diyeceğiz. Yeni yılda Süper Lig hedefine ulaşabilmek için tek yumruk olup balyoz gibi inmeliyiz rakiplerin kafasına. Hem rakiplerin hem de hakemlerin kafasına. Güç bizde olmalı. Süper Lig yolculuğumuz hayırlı olsun inşallah. Zirve yolculuğu yeniden başlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.