Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Yeniden Zirveye’ bir adım daha

Yazının Giriş Tarihi: 12.03.2020 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.03.2020 00:01

Bursaspor hafta sonu mesaisinde İstanbulspor ile kendi sahasında zar zor bir puan almıştı. Bu sefer hafta arası mesaisinde rakibi Balıkesirspor ve 3 puan mutlak suretle alınmalıydı. Yeşil beyazlı ekip bu ruhla sahaya çıktı, 4 haftadır galibiyete hasret takım Balıkesir’de 3 güzel golle 3 altın puanı alarak zirve yarışında dev bir adım daha attı.

Timsah, Hatay ve BB Erzurumspor’un kaybettiği haftada aldığı 3 puan ile zirveye tutundu. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez bu maçta forvette Seleznyov-Kubilay ikilisinin yanına bu sefer genç golcü Ali Akman’ı da ekleyerek forveti üçlemişti. Üçlünün uyumu ile galibiyet çok rahat geldi.

Balıkesir’deki oyunu hafta sonu oynanan İstanbulspor karşılaşmasıyla kıyasladığımızda; Timsah maça hem hızlı başladı hem de rakip kaleye üst üste tehlikeli ataklar yaparak göz doldurdu.

Bursaspor, ilk dakikalardan itibaren etkisini gösterdi. Traore ve Kubilay’ın 7 dakika içinde attıkları iki gol maçta daha çok gollerin olacağı sinyalini vermişti. Ancak ilk devrede başka gol gelmedi.

İkinci yarıya 2-0’lık skorla başlayan yeşil beyazlı ekipte dakika 60’ı gösterdiğinde bu kez sahneye Shehu çıktı ve enfes bir gol ile durumu 3-0 yaptı.

Oyun seyrinde devam ederken bu kez BAL-KES’in 9 numarası Ayy Malle sahneye çıktı. Malle, ceza sahası ön çizgisinden Bursaspor ağlarını 90’dan bulan öyle bir gol attı ki, kaleci Çağlar bile nasıl yediğini anlayamadı!

Farkı ikiye indiren bu golden sonra sahada çok da farklı şeyler olmadı.

Bu maçta neler vardı diye bakacak olursak…

Ali Akman farkını gördük…

7. golünü atan Kubilay’ın farkı bir kez daha teyit edilmiş oldu…

Ara transferde gelen Traore için bu maç ya tamam ya devam niteliğindeydi.

Bursaspor’a kiralık olarak gelen Burkina Faso’li oyuncu attığı golle ve sergilediği oyun ile ben daha buradayım mesajını verdi.

Birbirinden güzel gollerle taraftarını coşturan Timsah belki de en güzel kadro ve en güzel oyunlardan birini sergiledi.

Hafta arası maçlarda Bursaspor için ilaç gibi gelen gelişmelerden biri de Hatay ve BB Erzurumspor’un puan kaybetmeleri oldu.

Bursaspor, bu oyunla, bu ruhla, bu taraftar ile yeniden zirve yakın. Yeter ki umutlarınız ve umutlarımız sönmesin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.