Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni formalar ve Vakıfköy

Yazının Giriş Tarihi: 14.07.2019 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.07.2019 00:05

Bursaspor’da yeni formalar görücüye çıktı. Her sene olduğu gibi bu sene de yine çok gösterişli ve güzel formalarla mücadele edecek yeşil beyazlılar önümüzdeki sezon.

Yeni formaların Bursaspor camiasına başarılar getirmesini diliyorum.

Yalçın Koşukavakla ilgili görüşlerimi imza atıldığı gün yazmıştım. Bu birliktelik hem Bursaspor için hem de Yalçın hoca için büyük şans.

Başarıla aç, hedefleri aynı ikilinin buluşması inanıyorum ki Bursaspor’un geleceğinin de temellerinin atılmasını sağlayacaktır.

Yalçın hocadan beklentim kısa sürede Bursaspor camiasıyla bütünleşerek uyum sürecini çabuk atlatması. Ancak bir beklentim daha var ki o çok ama çok önemli. Son dönemde Türk Futboluna çok önemli isimler kazandıran Vakıfköy futbol akademisini çok verimli kullanması. Tanıdığım ve futbol felsefesine inandığım Yalçın hoca da eminim ki Samet Aybaba’nın yaptığı gibi çok yetenekleri gençleri bulup çıkaracak ve A takıma kazandıracaktır.

Elbette ki hedefe giderken genç oyuncuları A takıma alarak kadroda yer vermek her babayiğidin harcı değil. Ancak futbol felsefesine uyan her oyuncuya cesaretle görev verebilecek bir hocadan bahsediyoruz.   Biliyorum ki genç yetenekler çok çalışarak hocanın gözüne girebilmek için gayret sarfederlerse karşılığını da alırlar.

Şu an için maalesef transfer tahtası açılamadı ve bu konu Bursaspor’un başarısı için büyük engel. Bu demektir ki şu an transfer yapılamayacak. Herkes gayret sarf ediyor ama bu iş nasıl sonuçlanır bilemiyorum. Eğer tahta açılamazsa işte yukarıda bahsettiğim konunun önemi birkez daha anlaşılır. Her ne kadar transfer yapılsa da yapılamasa da alt yapının çok iyi değerlendirileceğine inansam da olumsuz bir durumda Vakıfköy çölde sudur.

Önümüzdeki günler Bursaspor’a güzel şeyler getirecek diye ümit ediyorum. Yeni başlangıçlar yönetimin, teknik heyetin, oyuncu grubunun inanmadı halinde başarıyı getirecektir. Yeşil beyazlı vefakar tarafları yazmıyorum bile. Çünkü onlar her zaman inanıyor ve her zaman takımının yanında..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.