Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Btso Futbol turnuvası

Yazının Giriş Tarihi: 04.11.2018 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.11.2018 00:02

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen ‘Meslek Komiteleri Futbol Turnuvası’, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Haşim Kılıç ve Bursaspor’un efsane futbolcusu Beyhan Çalışkan’ın gerçekleştirdiği başlama vuruşu ile start aldı.BTSO, meslek komitesi üyelerine yönelik futbol turnuvası başladı.                   

 Bursa Büyükşehir Belediyesi Mihraplı Park Futbol Sahası’nda düzenlenen ‘BTSO Meslek Komiteleri Futbol Turnuvası’nın açılış törenine, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Haşim Kılıç ve Bursaspor’un efsane oyuncusu Beyhan Çalışkan ve meslek komitesi üyeleri katıldı.

Turnuvaya 53.meslek Komitesi olarak katılan Sigorta Acenteleri adına konuşan Komite Başkanı Remzi Çalışkan bu yıl ikincisi düzenlenen organizasyonda başta Btso yönetim kurulu başkanımız İbrahim Burkay bey ve yönetim kuruluna bu etkinlikte emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederek,Turnuvanın meslek komiteleri arasındaki iletişimi güçlendireceğini ve en stresli bir meslek olan Sigorta acenteleri’ninde bu turnuvada yoğun iş stresini spor yaparak atma fırsatı bulacağını ve turnuvada 32 takım 8 ayrı grupta mücadele edeceğini,Final karşılaşması ise 22 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek olan final maçını 53.komite Sigortacılar olarak oynamak istediklerini ve turnuvaya katılan tüm meslek komitesi takımlarına başarılar diledi.

“KOMİTELER ARASINDAKİ SİNERJİ ARTIYOR”BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Haşim Kılıç, meslek komitelerinin performansının ve çalışmalarının BTSO’nun projelerinin odak noktasını oluşturduğunu söyledi. Düzenlenen futbol turnuvasının meslek komiteleri arasındaki sinerjiyi güçlendirdiğini dile getiren Kılıç, “BTSO meslek komitelerimizin katılımıyla güzel bir futbol turnuvasına başlıyoruz. Turnuva, meslek komitelerimizin iş stresini sporla atmasını sağlayacak. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

 “GÜZEL MAÇLARA SAHNE OLUYOR ”Turnuvanın açılışına katılan Bursasporlu eski yıldız oyuncu Beyhan Çalışkan ise yaptığı konuşmada, sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı. Yoğun iş temposundan uzaklaşarak bu turnuvaya katılan herkese başarı dileyen Çalışkan, “Güzel maçlara sahne oluyor bu organizasyonun en güzel şekilde tamamlanmasını temenni ediyorum. Hak eden kazansın. Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

BTSO Meslek Komiteleri Futbol Turnuvası’nın başlama vuruşunu BTSO Yönetim Kurulu üyesi Haşim Kılıç ve Bursasporlu eski futbolcu Beyhan Çalışkan yaptı. Protokol üyeleri ve meslek komitelerinin toplu fotoğraf çekiminin ardından turnuva 49 ve 22. Meslek komiteleri arasındaki ilk maçla start aldı. Turnuvada 32 takım 8 ayrı grupta mücadele edecek. Son 16 ya kalan takımların maçları 12 – 13 kasım,çeyrek final 16 kasım,yarı final 19 kasım Final ve 3.lük 4.lük maçı karşılaşmaları  ise 22 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Bu güzel organizasyonun düzenlenmesinde başta başkan İbrahim Burkay ve yönetimine ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederek, heyecanlı  maçları izlemek için tüm spor severleri Mihraplı parkı spor tesislerine bekliyoruz..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.