Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salman, "teşkilatımıza güveniyoruz"

Yazının Giriş Tarihi: 04.05.2018 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.05.2018 00:02

Ak Parti Bursa'nın taze kanı İl Başkanı Ayhan Salman ile Bursa Haber Gazetesi medya buluşmalarında biraraya geldik. Kentin dinamiklerinin de desteklediği bir erken seçim sürecinde yüksek oranlı başarı beklediklerini ifade eden Salman, "teşkilatlarımız dünden bugüne Türkiye'nin kötüye gidişini pozitif yönde değiştiren Ak Parti'nin en güçlü neferleri. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı 'muhtar bile olamaz' diyenlerin ellerinden dillerinden alarak bugünlere getiren bu teşkilat ve millet inanıyoruz ki, onu bu süreçte de yalnız bırakmayacak. Her mahallede ve ilçe de ve hatta sokakta Ak Parti üyesi ile karşılaşmak mümkün. Zengin teşkilat ağımız ve geniş koordinasyon zincirimiz ile 24 Haziran seçimlerine hazırız" diyor. Ak Parti'nin üzerine gelen küresel güçlerin ve ülke içinde ki oyundaşlarının oyununu bozmak istediklerini ifade eden Ayhan Salman kendisinden ve teşkilatından emin bir dik duruşla sahada durmaksızın çalışıyor. Peki, Ak Parti kaç Milletvekili çıkaracak? Bursa konusunda üstün başarılarla Ankara'ya ve Genel Merkeze her daim gurur yaşattıklarını ifade eden Ayhan Salman, "Elbette Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yüksek oy oranı ile fark atarak yeniden seçilecektir. Bursa'da halkımızın yoğun teveccühü dışında ilgisi ve desteği ile karşı karşıyayız. Milletvekili aday adayı başvuruları bunu belgelendiriyor. Ben inanıyorum ki, 13-14 Milletvekili çıkartarak önümüzde kurulmak istenilen tuzakları bozacağız" diyerek Cumhur İttifakı'nın rakiplerini, birliktelikleri ile alt üst edeceklerini özellikle vurguluyor. Ak Parti'nin sahalara inmediğinden şikayetçi olanlara ise, hali hazırda Milletvekili Aday Adayları ile sahada olan diri ve dimdik bir siyasi parti olduklarını ifade ederek, "Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte seçim yarışında en ön safta olacağız" diyor.

Dündar geleceğe koşuyor...

Osmangazi'nin yürekli adamı Belediye Başkanı Mustafa Dündar geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği basın turu ile farkını ortaya koydu. Soruları ve konuları yerinde değerlendiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın belki de en büyük sorunu ekibi diyebiliriz. Ciddi bir ekip revizyonu ile Dündar'ın önümüzde ki süreçlerde daha ileri mevkilere taşınmaması imkansız diyebilirim. Kentsel Dönüşüm projelerinde tamamen halktan yana tavır aldıklarını ve dedikodularla zaman kaybedecek vakitlerinin olmadığını vurgulayan Dündar'ı samimi ve seviyeli yöneticiliğinden ötürü takdir ediyorum. Gönüllere giren Dündar'ın önceki gün OSMEK Sergi açılışında halkla kaynaşmasında renkli diyaloglara sahne olduk. Vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu Dündar'ın özellikle yaşlılar ve gençlerle içten sohbetinde gözlerinin içinin parlamasını "başkan samimi adam" diye yorumlayanlara şahit olmak Osmangazi'de yaşayan bir vatandaş olarak beni mutlu etti. Osmangazi'de sorunlar yok mu? Elbette var! Ancak görmekteyiz ki, onları samimiyet ve duyarlılıkla çözen kendini kentine adamış dik duruşlu bir adam da var. Yüklendiği borçları, sorumlulukları gıkı çıkmadan omuzlayan ve de aşarak çözüm üreten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar inanıyorum ki, kişisel çatışmalara kurban verilmeksizin yarınlarda hak ettiği geleceğe ulaşacaktır.

Yılmaz, "Yıldırım illa ki Erdoğan diyor"

Her daim sevmişimdir gözlerinin içi gülen insanları. Samimiyetleri ile gönüllere giren isimlerden birisi de Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Oktay Yılmaz. Ak Parti'de sakin ve dürüst duruşu ile yükselen genç isimlerden olan Yılmaz ile seçim startı verdiğim önceki gün sohbet etme fırsatı buldum. Ak Parti Yıldırım ilçeye takım elbiseli giren herkese "hoşgeldiniz vekilim" deniyor. Milletvekili aday adaylarının yoğun ziyaretleri artık teşkilatında başını döndüren bir trafiğe dönüşmüş anlaşılan. Yıldırım'ın Bursa'nın akciğerleri olduğunu vurgulayan İlçe Başkanı Oktay Yılmaz, "inanıyorum ki bizler yine muzaffer olacağız. Ak Parti'nin akciğerleri Yıldırım'dır. Çünkü Yıldırım her bakımdan Bursa'nın akciğerleridir. Yine yüksek oy oranları ile Yıldırım illa ki, 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan' diyecek ve hem partimize, hem liderimize hem de ülkemize derin bir nefes aldıracaktır. Biz burada Kürt, Türk, Laz, Göçmen, Suriyeli, Arap, Türkmen kardeşçe yaşıyoruz. Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali beyde önemli hizmetleri ile kentimizi güçlendiriyor. İnşallah Milletvekili Adaylarımız belirlendiğinde tam kadro sahada olarak FETÖ başta olmak üzere şer güçlerin oyunlarına geçit vermeyeceğiz. 24 Haziran'dan alnımız Ak çıkacağız" diyerek durmaksızın yola devam ettiklerini ifade ediyor. Seçim yarışının her geçen gün güçlendiği Bursa'da diğer siyasi partiler neler yapıyor sorusunu halen daha medya ziyaretlerine başlamadılar diyerek yorumlarken, memleket adına hayırlı olan isimlerin vekil olmasını temmenni ettiğimi vurgulamak istiyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.