Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ULUSEM’de Sertifika Töreni

Yazının Giriş Tarihi: 12.09.2019 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.09.2019 00:02

Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kısa adı ile ULUSEM.

Düzenlediği sertifika programları ile önce Uludağ Üniversitesi’nin sonra da Bursa’nın yüz akı…

Sürekli Eğitim sözcüklerini çok severim.

Bana Peygamberimizin ‘’Beşikten mezara kadar ilim öğreniniz’’hadisini anımsatır.

Ulusem de de hadise aynen böyle.

Kurumun eğitim yelpazesi çok geniş.

Liste biraz uzun olacak ama eminim pek çok okurumu da ilgilendirecek;

Sertifika programları içerisinde;

BUTGEM işbirliği ile gerçekleştirdiği mesleki eğitimler,Kripto Para Eğitimi Sertifika Programı,Kişisel Verilerin Korunması Kanunu,İş Mevzuatından Kaynaklı Nitelikli Hesaplamalar Eğitimi,Yerel Yönetimlerde Stratejik Plan Hazırlama Uygulamalı Eğitimi, Arduino-Metin Tabanlı Araçlarla Robotik Kodlama Eğitimi, Arduino-Blok Tabanlı Araçlarla Robotik Kodlama Eğitimi, Kamu Kurumlarında 4D Personeli Süreçlerinin Yönetimi ve Uygulamaları,,İş Yaşamında Motivasyonu Arttırmanın Ve Stresi Azaltmanın Yolları Eğitimi,Muhasebe Temel Kavramları-Mali Tablo Düz. İlke. Hes. Çer. Ve Hes. Planı, Finansçı Olmayanlar İçin Finansal Tabloların Analizi,Şirketler Topluluğunda İç Kontrol Sisteminin Kurulması,Kredi Analizleri Ve Kredi Taleplerinin Değerlendirilmesi, Muhasebe Uygulamaları Ve Uygunluk İncelemesi,Türkiye Finansal Raporlama Standartları Şirketlerimiz İçin Önemi TFRS-TMS,İş Yaşamında Etkili İletişim ve Beden Dilini Doğru Kullanma Eğitimi,İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk,Şirketlerin Bağımsız Denetim Sürecine Hazırlanması, Büyük ve Orta Boy İşletmeler için Finansal Raporlama Standartları,Enerji Hukuku Bilirkişilik Sertifika Programı, AR-GE ,Teknoloji ve İnovasyon Yönetimi ,Kat Mülkiyeti Kanunu ,Bilirkişilik Sertifika Programı,Anlayarak Hızlı ve Etkili Okuma Teknikleri,Amatör Denizci Belgesi Kursu, 21. Yüzyıl Becerileri Kapsamında Dijital Eğitim Materyali Hazırlama Eğitimi, Ulusal ve Uluslararası Sınai Haklar Eğitimi,ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı; BGYS Uygulamalı Kuruluş ve Atölye Çalışması,ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı; BGYS Bilinçlendirme, Standardı Kavrama Eğitimi,BT Risklerinin Yönetimi; Kavramlar, Süreçler ve Uygulama Örnekleri,ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı; BGYS İç Tetkitçi – İç Denetçi Eğitimi,Temel Arabuluculuk Eğitimi (Bursa),Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı, Bilirkişilik Temel Eğitimi, Uzlaştırmacı Eğitimi ve Çocuklar İçin Felsefe (P4C) Kolaylaştırıcı Eğitim Programı

Gibi çağımızda mutlak surette gereksinim duyulan eğitim programlarını barındırıyor.

Ulusem deyince kurumun Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sayın Şükrü Dokur’a ayrı bir paragraf açmazsam kalemim bana küser.

Hani neredeyse 7/24 formatında çalışan, Ulusem’in tüm sertifika programlarını ayrı bir titizlik ve ciddiyet içerisinde hayata geçiren, mesleki donanımını beşeri ilişkilerine de yansıtabilen,eğitimi bir yaşam biçimi haline getirerek tüm uygulamaları bizzat yaşayan,popülizmden hoşlanmayan sadece başarıya odaklanan ve önemlisi iyi bir insan olan Şükrü Hoca Ulusem’in kaptanı adeta; Ulusem ile yatıyor,Ulusem ile kalkıyor.

Eğer bizzat verdiği eğitimlerden fırsat bulur da kendiyle görüşmek isterseniz adresi yine belli;

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü’nün içerisinde ki Ulusem Yerleşkesi.

Ama ben en çok yerleşkenin bahçesinde ki Ceviz Ağacının altında ki ofisini seviyorum başka mesele.

Gelelim yazının başlığına;

Ulusem, düzenlediği sertifika programları içerisinde fenomen olmaya aday ‘’Çocuklar İçin Felsefe (P4C) Kolaylaştırıcı Eğitim Programı’’ na katılan ve aralarında Özel 3 Mart Eğitim Kurumları’nda görevli olan kolaylaştırıcıların da bulunduğu katılımcılarına  sertifikalarını 27 Eylül 2019 Cuma günü düzenleyeceği bir törenle verecek.

Eğitim Fakültesi Felsefe Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abdülkadir Cüçen, Uzman Öğretmen ve Doktoran Ramazan Akın ve Öğretmen Murat Doğan’ın yoğun çalışmaları ile hayata geçirilerek tamamlanan  Çocuklar İçin Felsefe (P4C) Kolaylaştırıcı Eğitim Programı Sertifika Töreni Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür merkezi Şehit Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan Salonunda (büyük salon)gerçekleştirilecek.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Saim Kılavuz’un da katılımları ile onurlandıracağı tören canlı yayınlanacak ve tören öncesinde kültür merkezinin fuayesinde konuklara ikramlar sunularak  sertifika sahipleri ile görsel röportajlar yapılacak.

Demem o ki;

27 Eylül de gelin Ulusem’in konuğu olun.

Kentimizin ve Üniversitemizin ezber bozan eğitim kurumu Ulusem’i yakından tanıyın.

Özellikle Çocuklar İçin Felsefe (P4C) Kolaylaştırıcı Eğitim Programına katılmakla neler kazanıp çocuklara ve çocuklarınıza neler kazandırabileceğini keşfedin.

Hele ki öğretmen, anaokulu sahibi, eğitimci, anne baba iseniz bu fırsatı hiç kaçırmayın

Programın sloganını da yazıvereyim de,ne demek istediğim daha net anlaşılsın;

P4C Çocuklar için, P4C Gençler için, P4C Topluluklar için, P4C Ebeveynler için FELSEFE…

Yani bizim için felsefe…

Felsefe önemli;

Sokrates boşuna ‘’Felsefe neleri bilmediğini bilmektir’’ diye tanımlamamış felsefeyi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.