Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrasi Taban Hareketi Samsun'da

Yazının Giriş Tarihi: 22.03.2016 00:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 00:49

 

 

12 ocak akşamı Cumalkızık Bulanlar Et Mangal tesislerinde başlayan Demokrasi Taban Hareketi toplantısının üzerinden 2 ay geçti ve bu toplantının ertesinde daha önce bu harekete başlayanlar Sakarya'da eski il başkanı Muharrem Ün ve arkadaşları Yalova'da Gökhan Duman, Yusuf Üstün ve Oktay Yılmaz ile görüşmeler neticesinde hareket tek çatı altında toplanarak büyüdü. Ayrıca harekete başından beri destek veren İstanbul'dan  Hakan Ertaş , İzmir'den Hacı Mehmet Bektur'u ve diğer dostları unutmamak lazım.

Ocak ayı sonlarında Yalova'da bir araya gelerek ortak bölgesel toplantı kararı alınarak 6 şubat tarihi belirlenmişti . Halk eğitim merkezi salonunda yapılan toplantıya Bursa, Sakarya, İstanbul, Eskişehir, Kocaeli, Antalya, Çanakkale, Isparta illerinden katılım olmuştu bu toplantı öncesinde Ankara'da TBMM lokalinde yaklaşık 6 saat süren toplantıya eski Banlar'dan Nevzat Ercan, Esat Kıratlıoğlu, Hamdi Üçpınarlar ve Eski Milletvekili Ahmet Uyanık katılmıştı fikir alış verişi yapılan toplantıda yol haritası çizilerek hareket ivme kazanmıştı, 27 şubat günü dar tutulan karma bir toplantıda ön görüşmeler Kocaeli'de yapıldıktan sonra hafta içi hareket mensupları ve takipçilere deklare edilmişti.

Yalova toplantısında divan başkanlığına seçilen Eski Milletvekili Halil İbrahim Artvinli, yaptığı duyarlı konuşmanın sonunda yetki alarak bölge turları yapacaktı ve bu çalışma seçilen 5 kişilik komisyon ile hızlandırıldı Karadeniz çalışmaları semeresini verince toplantı yeri Samsun olarak açıklandı Demokrasi Taban Hareketi’nin 3. toplantısı 26 Mart Cumartesi günü fuar içi Derya düğün salonunda saat 11.00’da başlayıp saat 16.00’da sona erecek.

Toplantıya katılacak eski bakan ve milletvekillerinin haricinde mevcut genel merkez yönetiminde görev alan genel idare kurulu üyeleri ve merkez karar kurulu üyelerinin de bir kısmının katılması bekleniyor yine Karadeniz bölgesinden toplantıya ev sahibi Samsun'un yanı sıra Trabzon, Giresun, Rize, Ordu, Artvin, Zonguldak, Bolu, Amasya ve Tokat illerinden partililer katılacak.

Marmara bölgesi toplantıya Bursa, Yalova, İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Çanakkale'den İç Anadolu bölgesinden Eskişehir, Ankara, Konya, Kırıkkale, Sivas an itibarı ile katılacak şehirlerdir Antalya, Isparta, Adana hafta içi belli olacak ayrıca doğu ve güneydoğu bölgelerinden hareketi takip edip destekleyen birçok partili ve partisiz ülkesini seven vatandaşlarımız var umutla bu çalışmaların semeresini görmek istiyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.