Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İçimiz ısındı!

Yazının Giriş Tarihi: 19.12.2016 23:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.12.2016 23:55

Bursaspor, kendi sahasında bir anlamda 6 puanlık maçta Antalyaspor’u konuk etti.

Alt gruptan sıkıştıran Osmanlıspor’un, Torku Konyaspor’un puan kaybettiği haftada kazanmak çok önemliydi yeşil beyazlı ekip için..

İlk 20 dakikalık bölümde golü düşünen, rakip kaleye giden, top oynamaya çalışan Bursaspor’du. Konuk Antalyaspor ise sürekli oyunu ağırlaştıran ve yakalarsam kontratak yaparım düşüncesindeydi.

Nitekim 20.dakikada gelişen Bursaspor atağında Batalla adeta yoktan var etiği pozisyonda topu kale içine çevirdi ve Kubilay’a da sadece dokunmak kaldı.

Bu gol yeşil beyazlı ekibe moral verirken, konuk Antalyaspor’a da puan için savaşmak gerektiğini, futbol oynamak gerektiğini hatırlattı diyebilirim.

Ardından Erdem ile sağ kanattan getirilen ve Batalla ile devam eden pozisyonda Del Valle’nin bomboş topu dışarıya atması talihsizlikti.

Ama hemen bir dakika sonrasında saha içinde adım adım takip edilen, tekme atılan, çekilen Kaptan Batalla, nefis bir gol attı ve takımını rahatlattı.

İkinci yarının ilk 20 dakikalık bölümünde tam bir kora kor mücadele vardı. Orta alandaki bu mücadele ceza alanı içine girmeyince pozisyon üretmekte zorlanıldı. Antalyaspor’un sert oyununa hakem Ali Palabıyık pirim tanıyınca bir anlamda bu bölümde oyun çok durmaya ve kör döğüşü şeklinde geçmeye başladı.

82.dakikada üst üste atılan kornerlerde Merter’in bomboş kafa şutunun kalecinin üzerine gitmesi ise yeşil beyazlı ekip adına şanssızlıktı. Bu gol olsa maç erken bitebilirdi. Ama 85’te Antalyaspor’un bir topunun direkte paklaması da şansımızdı.

Sonuç olarak, yeşil beyazlı ekip bir anlamda 6 puan değerindeki bir maçı kazandı ve zirvedeki grupta yer almaya devam etti.

Alınan üç puan, hem tribündeki yeşil beyazlı taraftarların hem de bizlerin bu buz gibi gecede içimizi biraz olsun ısıttı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.