Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Son 2 yılın reyting rekoru

Star TV'de yayınlanan dizi izlenme oranıyla rekor kırdı.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2014 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2014 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Son 2 yılın reyting rekoru
 Star TV'de yayınlanan ve başrollerinde Halit Ergenç ve Vahide Gördüm'ün yer aldığı 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin önceki akşam ekrana gelen, Şehzade Mustafa'nın ölümünü konu alan bölümü 16.82 rating, 40.11 share ile 2012 yılının Eylül ayından bu yana AB sıralamasında en yüksek ratingi alan dizi oldu.

Yapımını Tims'in yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, Türkiye'nin yanı sıra bir çok ülkede izlenme rekorları kıran 'Muhteşem Yüzyıl', önceki akşam ekrana gelen bölümü ile yeni bir rekora imza attı.

Dizide Mehmet Günsür'ün canlandırdığı Şehzade Mustafa karakterinin ölümününün duyurulduğu bölüm izleyenleri ekrana kilitledi.

Şehzade Mustafa'nın cenazesi Bursa'ya götürülürken, Şehzade'nin annesi Mahidevran Sultan ve eşi Mihrünnisa’ya kara haberi ulaştırma görevi Kanuni Sultan Süleyman'ın emriyle Taşlıcalı Yahya'ya düştü.

Haberin ulaşmasıyla Amasya Sarayı'nda zaman dururken, payitahta ulaşan haberle yer yerinden oynarken izleyici bu sahnelere kilitlendi.

Rating ölçümlerinde şimdiye kadar yayınlanan 124 bölümde de olduğu gibi Total ve AB'de birinci sıraya yerleşen 'Muhteşem Yüzyıl' Total'de 13.85 rating, 32.14 share aldı. Dizi AB sıralamasında ise 16.82 rating 40.11 share alarak TNS rating ölçümlerinin başladığı 2012 yılından bu yana en yüksek ratingi alan dizi oldu.

(medyatava)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.