Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serdar Ortaç: Kendimden tiksiniyorum

1999 yılındaki Magazin Gazetecileri Derneği ödül töreninde Ahmet Kaya'ya yönelik saldırıyı tetiklediği gerekçesiyle suçlanan Serdar Ortaç, CNN Türk televizyonunda yayınlanan 5N 1K programına telefonla bağlandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Serdar Ortaç: Kendimden tiksiniyorum


Eleştirilerin odağındaki şarkıcı "Ben o günlerde 24 yaşında bir genç olarak o galeyanla ne yapacağımı şaşırdım, şu an kendimi seyrettikçe tiksiniyorum, nefret ediyorum. O günlerin o şekilde gelişmesinden son derece pişmanım." diye konuştu.

SERDAR ORTAÇ: KENDİMİ SEYRETTİKÇE TİKSİNİYORUM

5N1K programına eleştirilerin odağındaki şarkıcı Serdar Ortaç da katıldı. O günlerde Kürtçe merhaba demenin bile yasak olduğunu hatırlatan ve izledikçe kendisinden tiksindiğini belirten Ortaç şöyle konuştu:

 

“50 bin kere söyledim, çok pişmanım diye. Yani riyakarlıkla pişmanlık da değil, gerçekten pişmanım. O günlerin o şekilde gelişmesinden son derece pişmanım. O günlerde Kürtçe merhaba bile demek yasak kadar bir şeydi, yani yasak kadardı. Bırak Kürtçe şarkı söylemeyi yasaktı yani, merhaba diyemiyordun, 35 bin tane şehidi ortaya çıkartıyorlardı. Yani biz o günlerde 24 yaşında bir genç olarak o galeyanla ne yapacağımı şaşırdım, şu an kendimi seyrettikçe tiksiniyorum, nefret ediyorum. Yani keşke olmasaydı. Ama ne yapalım koskoca Adnan Şenses.. Hepsi kaç yaşında. Ben 24 yaşındayım orada, şimdi 43’e girdim, ben Adnan ağabey kadar Mahsun ağabey kadar daha mı iyi düşüneceğim yani. (Akıl veren oldu mu) Şimdi o gün bana akıl vereni söylersem bu adama mı yükleneceğiz, yazık değil mi bu adamlara da.“

Kaynak: Hürriyet

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.