Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’nın çevrimiçi müzik haritası çıkarıldı

İnternet üzerinden müzik dinleme olanağı sağlayan Spotify isimli internet sitesi, dünyanın çeşitli şehirlerinde hangi şarkıların dinlendiğini gösteren bir harita hazırladı. Listede Bursa da var.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2015 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2015 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’nın çevrimiçi müzik haritası çıkarıldı
 Çevrimiçi müzik dinleme uygulaması olan Spotify, dünya üzerindeki çeşitli şehirlerde hangi şarkıların dinlendiği gösteren bir harita yayınladı. Harita İstanbul, Ankara, İzmir, Kayseri gibi şehirlerin yanında Bursa da bulunuyor.

Bursa’da Spotify üzerinden en çok dinlenen on şarkıdan ilk gücü Ceza’nın. Rap tarzında müzik yapan Ceza’ya ait Sus Pus, Sor Bize ve Milyon Farklı Hikaye şarkılar, ilk üç sırada yer alıyor. Ceza’nın ardından ise üç şarkısıyla Demet Akalın geliyor. Akalın’ın Ders Olsun, Günaydın Abla ve Pırlanta isimli şarkıları dört, beş ve altıncı sıralarda.

Listede yedinci sırada Ece Seçkin’in Aman Aman isimli şarkısı bulunurken, son üç şarkı ise yabancı müzisyenlere ait. Sekizinci sırada Brianna’nın All i need, dokuzuncu sırada Baby Brown’ın Oriental Poison ve onuncu sırada ise Kate Linn’in Zaynah isimli parçaları yer alıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.