Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Brezilyalı kadınların sırrı: Rahatlık

O, dünyanın en güzel kadınlarından biri. 13 yaşından beri modellik yapan Ana Beatriz Baros (31), doğduğu Sao Paulo sokaklarında Hürriyet’e özel pozlar verdi. Brezilya tüyolarını paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2014 05:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2014 06:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Brezilyalı kadınların sırrı: Rahatlık
 Brezilyalı kadınların dünyanın en güzel kadınları olması gerçeğini bize nasıl açıklarsınız?

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz? Ben dünyanın en güzel kadınları oldukları konusunda emin değilim. Ancak Brezilyalı kadınlar vücutlarıyla mutlu, rahat ve kendilerine güvenen kadınlardır. Hayatla barışık yaşarlar. Yoksa o heybete rağmen Brezilya kalçası denilen şey nasıl fenomen olurdu.

Siz de Brezilyalı kadınların birçoğu gibi futbol oynayarak mı büyüdünüz?

Ben çok hanım hanımcık bir kızdım, hiç futbol oynamadım ama boyum uzun olduğundan kumsalda voleybol oynayabilirdim. Ben de öyle yaptım!

Küçükken ne olmak istiyordunuz?

Her zaman doktor olmak isterdim ama bu mesleğe uymayacağımı da içten içe hissediyordum. Kız kardeşim bir doktor ve ona çok saygı duyuyorum. İşine çok bağlı bir insan ve bu noktaya gelebilmek için kendi kişisel hayatından çok ödün vermesi gerekti. Sanırım ben onun kadar çalışamayacağım için kolay bir yol seçtim.

Plajda keşfedildiğiniz o günü hatırlıyor musunuz?

13 yaşındaydım. Sektörde çok yeniydim, hemen çalışmaya başladım ve çok hızlı bir şekilde öğrendim. Ancak hiçbir zaman bugün olduğum noktaya varabileceğimi düşünmüyordum. Galiba biraz şanslıyım.

Kariyerinizde en çok hangi özelliğinizle tanınırsınız?

İşimde en dikkat çeken özelliğim sanırım profesyonel davranmam. Toplantılara, çekimlere vs. her zaman vaktinde giderim, hiçbir zaman geç kalmam. Bir diva olmadığımın farkındayım, söylenenleri dinler, yapılması gerekenleri yaparım. Beni seçen markaların ihtiyaçlarına uyum gösterir, görünüşümü bu doğrultuda uyarlarım.

Peki özel hayatınızda arkadaşlarınız Ana deyince önce hangi özelliğinizi söyler?

Ne komik kız derler. Arkadaşlarım beni mizah anlayışı fazla olan biri olarak tanır. İnsanlar beni çoğu zaman yalnızca görünüşüme göre değerlendiriyorlar, aptal zannediyorlar, fakat buna takılmıyorum. Hayat o kadar kısa ki, bu tip endişelerle zaman kaybetmenin manası yok.

Güzellik ve beslenme sırlarınız, Türk kadınının da işine yarayacak ipuçlarınız var mı?

Beslenme ve güzellik sırlarımın en önemlisi bol bol su içiyor olmam. Bol su içmek vücudunuz ve cildiniz için çok önemli. Sık sık spor yaparım ve güneş kremi sürmeden evden asla çıkmam. Bunların yanı sıra şeker, glüten ve laktozdan da uzak durmaya özen gösteriyorum.

Herkes jean giydiğinde poposunun sizin kadar kalkık durmasını ister, özel bir egzersiz yöntemi var mı?

Düzenli olarak pilates, kardiyo yapıyorum ve ağırlık çalışıyorum. Düzenli spor yapmak vücut için çok önemli. Özellikle pilates poponuzu şekillendirmek için çok etkili.

Özel bir gün için ne giyinirsiniz?

Özel bir organizasyona katılırken hazırlanmayı çok seviyorum. Hanım hanımcık (girly) bir tarzım vardır. Çoğunlukla bir kokteyl elbisesi ve güzel mücevherler tercih ederim.

Bir gün tamamen Rio’ya dönecek misiniz?

Doğduğum yeri çok seviyorum. Bir gün geri dönmek kesinlikle çok isterim. Ancak benim işim ve erkek arkadaşımın işi Avrupa çevresinde olduğu için şimdilik Londra’da yaşıyorum (Mısırlı iş-adamı Karim El Chiaty’le beraber).

Bir erkekte sizi ne etkiler?

İşime saygı gösterip beni daha iyi olabilmem için teşvik eden erkekleri tercih ederim.

Annem olmasaydı, bugün olduğum noktada olamazdım, o benim mentorum. Çocukluğumdan aklımda en çok yer eden şey; annemin bize ne kadar düşkün olduğudur.



ANA'DAN RİO'YA İLK KEZ GİDECEKLERE TÜYOLAR

Ne yemelisin?

Rodeio restoranına mutlaka gidilmeli, Brezilya’nın en iyi eti burada yenir.

Ne içmelisin?

Numero adlı bar, Brezilya’nın en iyi barlarındandır. Çoğu insanın gittiği ve vakit geçirdiği bir yerdir.

Neleri görmelisin?

MASP (Museu de Arte de Sao Paulo) müzesine mutlaka gidilip vakit geçirilmelidir. İçerisinde çok güzel ve zengin sanat eserlerinden oluşan bir koleksiyon var. Bunun yanı sıra Ibirapuera Park’ı da müthiş bir atmosfere sahip, dolayısıyla rahatlamak için mutlaka gidilmesi gereken yerler arasındadır.

Nerede kalmalısın?

Konaklama için Hotel Fasano’yı tavsiye ederim. Konumu, yemekleri ve mimarisi açıdan çok güzeldir.

Nerede dans etmelisin?

Dans etmek için Club Disco’ya gidilir. Dünya çapında DJ’leri getiriyorlar ve çaldıkları müzikler çok güzel.

Nereden alışveriş yapmalısın?

The Iguatemi Mall en büyük markaları içerisinde barındıran ve konum olarak en ideal alışveriş merkezi. İhtiyacınız olan her şeyi tek bir çatı altında bulabiliyorsunuz.

Hediye ne götürmelisin?

Brazilya’nın geleneksel içkisi, bir şişe Cachaça, alınabilecek en güzel hediyedir.

(Hürriyet)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.