Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ya tatile çıkmışsan!

Yazının Giriş Tarihi: 12.04.2021 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.04.2021 00:00

Oyunun başında Bursaspor’a önde baskıyla oyun kurdurmamaya çalışan bir Ümraniyespor vardı sahada. Camara-Hüseyin ve Mayi üçlüsü Ataberk-Taha ve Cüneyt hatta oyuna giren Aykut’a baskı yaparak Bursaspor’u hataya zorladı ve büyük oranda başarılı oldular. Bu dönemde Mustafa Er’den rakip alana oynanacak uzun paslar ve sonrasında kazanılan ikinci toplarla rakibe üstünlük kurma planına geçiş bekledim ancak görüntü ilk devre sonuna kadar değişmedi.

Topa sahip olduğu anlarda Kartal’ın organizatörlüğünde özellikle Camara tarafından etkili gelmeye çalışan Ümraniyespor Mayi ile öne geçerken Berat, Özer ve Batuhan’ın vasatın altında kalması oyunun kalan kısmı için karamsar bir ilerleyiş göstersede Burak Kapacak, Burak Altıparmak, Onur, Emirhan ve görevini yapmaya çalışan Ozan’ın çabasıyla Bursaspor oyunda kaldı. ilk devrenin sonlarına kadar Glumac ve Alim’in arasında kaybolan Berat’ın Ümraniyespor kalecisi Ahmet’in laubaliliğini, yaptığı presle cezalandırması belki de uyuyan kulübenin de ikinci yarıya uyanarak girmesine vesile oldu.

Ki Mustafa Er ikinci devreye Batuhan/Çağatay değişikliği ile başladı ve hücumda Burak Kapacak’ın üzerindeki yükü azalttı. Özellikle Emirhan’ın 45-55 dakikaları arasındaki kazandığı ikinci toplarla organize ettiği hücumlardaki son pas tercihleri doğru kullanılabilseydi öne geçme şansını Bursaspor yakalayabilirdi ancak bu rüzgarın hızını Ercan’ın jeneriklik golü kesti. Bu dakikalarda Özer gibi bir kariyerin performansının çok altında kalmasını mı eleştireyim yoksa Vakıfköylü Timsaların maça tutunurken Özer’i de oyunda tutma çabalarını-mücadelelerini mi alkışlayayım arafta kaldım ve bakış açımı değiştirip Mustafa hocanın neden Ramazan yada Tuğbey hamlesini geciktirdiğini düşünmeye başladım. Mustafa Er’de aslında kaptandan zaman daralsa da kariyerine yakışır bir asist/şut/dripling yada çaba(!) beklentisi taşıyordu. Oyunun sonu da şunu belirteyim ki Mustafa hoca belki senenin stresinden, Özer ve haftalardır düşüşte olan Batuhan hedefsiz kalmanın oluşturduğu konsantrasyon sıkıntısı nedeniyle erken tatile çıkmış görüntüsü verdiler. Kongre yaklaşırken ‘Büyük Bursaspor’un sorunlarını biran önce çözüme kavuşturacak Kapacak/Emirhan/Ataberk/Taha/Altıparmak/İsmail /Çağatay iskeletinin üzerine tekrar şampiyon Bursaspor’u inşa edecek bir oluşum beklentimi dile getirirken Bursaspor’un kaptanlık pazubandının da Vakıfköylü Timsahlardan birine takılmasını sayın başkan nezdinde yönetim kurulundan rica ediyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.