Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vekil Ödünç'ün başarısının sırrı

Yazının Giriş Tarihi: 21.12.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.12.2020 00:00

Bilindiği üzere gerek dünyada gerekse ülkemizde yaptığı işi, temsil ettiği ülkeyi ve kenti, bulunduğu konumu ve oturduğu koltuğun hakkını veren isimler vardır.

Bu isimlerden biri de…

AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç’tür…

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleştirdiği basın toplantıları ile başarılı bir ivme çizmeye devam ediyor. Milletvekili Ödünç, özellikle 2020 yılının ikinci yarısında önemli bir yükseliş trendine girdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, İmar Komisyon Başkanlığı, Büyükşehir Başkanvekilliği ve 9 günlük Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevleri sonrasında Milletvekili olan İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç, iyi bir aile babası olmasının yanı sıra başarılı bir yerel disipline de sahip.

Bireysel değil kurumsal bir çalışma prensibi ile siyasette yükselişini sürdüren Milletvekili Atilla Ödünç, son olarak Ankara'da gerçekleştirdiği basın toplantıları ile gündemde. Vekilin bu çalışmaları seçmenlerin beğenisini kazanırken, medyanın da yakından takip ettiği bir isim oldu.

Türkiye'nin 2021 bütçe görüşmeleri hususunda en geniş kapsamlı açıklamayı gerçekleştiren Milletvekili Ödünç, aynı zamanda BTSO ve İMSİAD ile de başarılı uzaktan bağlantılı toplantılara imza attı.

Bursa'yı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı eleştiren muhalefet ile birlikte AK Parti içerisinde ki tüm seslere aldırış etmeksizin Başkan Alinur Aktaş'ın 2020 çalışmalarını TBMM'de gündeme taşıyan Atilla Ödünç, Beştepe'nin en yakından takip ettiği Büyükşehir Milletvekilleri listesinde ilk sıralarda yerini almayı başardı diyebiliriz.

Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "genç prensi" olarak lanse edilen Atilla Ödünç; İnşaat Yüksek Mühendisi olmasının yanı sıra başarılı bir iş ve aile yapısına sahip. Çevre, Şehircilik, Sosyal Bilimler ile İş Dünyası alanlarında güçlü tecrübeleri ve bağlantıları olan Ödünç'ün başarısının sırrı samimiyetinde ve mütevazi kişiliğinde gizli.

Bursa'ya değer katan Kaymakam

Bursa gibi tarihi yazan ve tarihin yazıldığı bir kentte bürokrat olmak çok zor. Öyle ki, 6 Osmanlı Hükümdarının yanu Padişah'ın mezarlarının bulunduğu tarihi İpek Yolu'nun merkezi olan Osmangazi'yi yönetmek daha bir zor ve meşakkatli. 1989 yılında Sivas Kaymakam Adaylığı sonrasında sırasıyla Andırın, Şenkaya, Hassa, Alaçam, Dinar, Marmaraereğlisi , İlkadım ve Güngören Kaymakamlıklarını yapan Kaykamam Zafer Orhan; 2017 yılı Ağustos ayından bu yana Osmangazi Kaymakamlığı görevini başarı ile yürütüyor.

Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan, pandemi sürecinde gösterdiği disiplinli çalışma ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile uyumlu çalışması ile Türkiye'de parmakla gösterilen Kaymakamlar arasına girdi. Son olarak Osmangazi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından kurulan Sosyal Giyim Mağazası ile yine farkını ortaya koydu. Bursa Valisi Yakup Canbolat'ın da takdirlerini toplayan Kaymakam Zafer Orhan; Osmangazi'de eğitim, sosyal hizmetler, güvenlik ve halkla ilişkilerde İçişleri Bakanlığı'nı başarı ile temsil ediyor.

Vali Canbolat'tan cesur adım

Herkesin endişe ile yaklaştığı "Koronavirüs Aşısı" ile ilgili Bursa Valisi Yakup Canbolat'ın geçen hafta sonunda gerçekleştirdiği örnek davranışı takdir etmemek imkansız. Covid-19 sürecinde Bursa'da başarılı bir pandemi sürecine imza attıran Vali Yakup Canbolat, son olarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne giderek Sinovac- Coronavak aşı çalışmasına gönüllü olarak kendisine aşı vurdurdu. Türkiye'ye, bilime, devlete ve devletin yetiştirdiği ülkenin güzide insanlarına her daim güvenen ve de cesurca yanlarında dimdik duran Bursa Valisi Yakup Canbolat'a  bu örnek davranışından dolayı kutluyor, başarılı görevlerinde kolaylıklar diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.