Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Umudunu Kaybetme!

Yazının Giriş Tarihi: 15.09.2020 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.09.2020 00:02

Yeni sezonun ilk maçına yenilgiyle başladık. Kim isterdi ki bu sonucu? Gençlerle sahadaydı Mustafa Er. Bursaspor'un ilk 45 dakika sergilediği futbolu izleyince, maç skoru bu olmamalıydı diye geçiriyor içinden insan. İlk yarıda saldıran, isteyen, önde basan, gol için mücadele eden hırslı futbolcular  vardı sahada. Ali Akman, kafa golüyle "ben de varım" dedikten sonra ne değişti. İşte onu kimse anlamadı.

İlk yarıda sahada harikalar yaratan o çocuklar gitmiş, özgüvensiz, isteksiz futbolcu grubu geri gelmişti. Adana Demirspor'un teknik direktörü Ümit Özat, ilk yarıdan gereken dersleri çıkarmış olacak ki, üst üste oyuncu değişiklikleri yaparak istediği sonuca ulaştı. Timsahları evinde3-1 yenerek ligin ilk haftasına galibiyetle başladı.

Rakip teknik direktör gardını alırken, Mustafa Hoca sadece Recep Aydın'ı oyuna sokarak çözüm üretmeye çalıştı. Yenilen 3. golün ardından, maçın bitimine kısa süre kala yedek kulübesine başvurdu. Dakika 83 olmuştu, bu nedenle bu değişiklikler bana çok anlamsız geldi. Ama yine de bu takımın Teknik Direktörü Mustafa Er, elbet bir bildiği vardır diye düşünmeyi tercih ediyorum.

Biraz eleştirel bir cümle kurunca, hemen sesler yükseliyor. Hocanın 83. dakikaya kadar neden maça müdahale etmediğini sormayalım mı arkadaşlar? Her zamanki gibi susup poliyannacılık mı oynayalım? Yine halının altına mı süpürelim? Elbette, takıma ve gençlere hep destek vereceğiz. Ama yanlışları da söyleyeceğiz. Kusura bakmayın. Ha bir de Allah aşkına zaman ve sabır kelimelerini yan yana kullanmasak mı artık? Vallahi bezdik.

Bu arada yazmadan geçmeyeyim. Taraftarsız Bursaspor, Leyla’sız Mecnun, Aslı’sız Kerem gibi. Maçın esas kahramanları olmadan maç izlemenin ne tadı var ne de tuzu. Şu pandemi süreci bitse de Bursaspor’da sevgilisine taraftarlarına kavuşsa.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.