Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uçup giden hayaller

Yazının Giriş Tarihi: 13.04.2021 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.04.2021 00:02

Geçen hafta Emirhan, bu hafta ise İsmail.

Doğrusu...

Bursaspor'un banko dişlilerinden biri eksik olduğunda çarklar eskisi gibi dönmüyor. Büyük emeklerle girilen, kısa sürede hazırlanılan ve çalışılan sezon sonuna doğru umutlar gibi puanlar da uçup gidiyor.

Ligin ilk yarısında sahaya tam yansımasa da mükemmele yakın bir takım hüviyetini yakalayan Yeşil Beyazlılar, Ali Akman ayrılığı sonrasında ve hastalık sürecinde yaşananlarla birlikte tek oyuncu eksiğinin bile ne kadar önemli olduğunu gösterdi bizlere.

Zira, Ali Akman oyun dışı kalınca, Batuhan'ı da oyundan iyice düşürdü. Bu ikiliye sadece biz değil tüm Türkiye alışmıştı. Şimdi ise genç golcüyü sahada ara ki bulasın. Neyse ki, Ümit Milli Takım'da yeri var kıymetini bilsin.

Bir oyuncu deyip geçmeyin, Fernandao sonrasını hatırlayın.

İşte kendi kendine kaldığın, tam da mükemmel bir hikayenin yazılmaya başlandığı sezonda kongre sürecine girilip hedeften de kopunca sahada da her şey elinizden kayıp gidiyor.

Uçup giden hayaller gibi.

ATABERK VE ÖZER'LE BAŞLAMAK

Ümraniyerspor maçında teknik ekibin oyuna Ataberk ve Özer'le başlaması, İstanbul deplasmanında teknik ekibin hedef adına son kozunu oynaması olduğunu düşünüyorum.  Kimse fazlasını abartmasın, art niyet aramasın... Ligin bu sezon her şeye gebe olduğu Altay-Boluspor maçında bir kez daha görüldü. Kalan maçlar zaten yeni sezona hazırlık süreci niteliğinde.

GEÇMİŞ OLSUN İSMAİL

İsmail Çokçalış, Vakıfköy özelinde örnek alınması gereken oyunculardan biri... Profesyonel imza sonrası gelişimi adına Karacabey Belediyespor'a giderek yarım sezonda önemli bir tecrübe yaşamıştı. Geçen sezon Shehu ve Tayfur'un arkasında kalsa da, özellikle bu yıl itibariyle takımın dinamik isimlerinden biri oldu, Ümit Milli Takım'ın da bir parçası haline geldi. Belli ki iyi çalışıyor. Maalesef talihsizlik bir sakatlık yaşadı.

Geçmiş olsun İsmail, inşallah daha da güçlü dönecek, daha da başarılı işlere imza atacaksın.

ARTIK BUNU DA HESABA KATMALI

Önümüzdeki sezon 1. Lig'de yer alacak iki takım belli oldu. Manisa FK ve Eyüpspor gruplarında liderliği şimdiden garantiledi. Son yıllarda büyük yatırımlarla kurulan bu iki ekip haklı olarak şampiyonluk biletini de erkenden aldı.

Yatırım yapan iki takımın yükselmesi, Bursaspor'un işinin önümüzdeki sezon daha da zorlaşacağının göstergesi. Süper Lig'den gelecek 4 takımdan en az ikisi iddialı olursa, bu sezon hedefine ulaşamayan takımları da hesaba kattığımızda seneye şampiyonluk yarışı bu sezon olduğu gibi çok takımlı bir yarış haline gelebilir. Kongre sürecine girilmişken kaybedecek bir dakikası bile olmayan Bursaspor'un artık bunu da hesaba katması gerekecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.